Feci Kazada Hayatını Kaybetti

Feci Kazada Hayatını Kaybetti

Çaykara Maraşlı Mahallesinden Mehmet Nuri Gürsoy Kırklareli Sakızköy yolu üzerinde akşam saatlerinde kaza yaparak hayatını kaybetti

Kırklareli´nden gelen ölümlü trafik kazası haberi Çaykara ilçemizi yasa boğdu.

Edinilen Bilgiye göre Kırklareli Paşabahçe fabrikasında çalışmakta olan Çaykara Maraşlı mahallesinden olan hemşerimiz Mehmet Nuri Gürsoy kendi özel aracı ile işten çıkıp evine dönerken Kırklareli-Lüleburgaz-Sakızköy yol güzergâhında yolun buzlu ve kaygan olması sebebiyle Mehmet Nuri Gürsoy Direksiyon hâkimiyetini kaybederek kaza yaptı.

Olay yerine gelen 112 Ekibi tarafından Hastaneye kaldırılan hemşerimiz Mehmet Nuri Gürsoy ne yazık ki yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak Çaykara İlçemizi gözyaşlarına boğdu.

Çevresi tarafından çok sevilen ve saygı duyulan Mehmet Nuri Gürsoy´un beklenmeyen ani vefatı hem Maraşlı Mahallemizi hem de Çaykara İlçemizi gözyaşlarına boğdu.

51 Yaşında Hayata veda eden Mehmet Nuri Gürsoy, Cemil Gürsoy´un Oğlu ve Arif Gürsoy´un da kardeşiydi.

Mehmet Nuri Gürsoy 09 Aralık 2016 Cuma Günü Cuma Namazına Müteakip Çaykara Merkez Camiinde Kılınacak cenaze namazının ardından Maraşlı Mahallemizde bulunan Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Aramızdan zamansız ayrılışı ile Tüm Çaykara İlçemizi gözyaşlarına boğan Merhum Mehmet Nuri Gürsoy Kardeşimize Allah´tan rahmet, kederli ailesine ve Tüm Çaykara Halkımıza baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

0535 8127545-Arif Gürsoy-Kardeşi



Anahtar Kelimeler: FECİ KAZA ALDI
niyazi
9.12.2016 08:27:12
Merhum Mehmet Nuri GÜRSOY kardeşimize Allhtan rahmet yakınlarına başsağlığı diler makamı cennet olsun

İlginizi Çekebilir