Filiz ve Faruk'un En Mutlu Günleri

Filiz ve Faruk

Filiz Çakır ile Faruk Tosun düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi

Çaykara Yeşilalan Mahallesinden, Elife-Ahmet Hulusi Tosun'un oğlu Faruk Tosun ile Samsun`lu aile Meliha-Refahattin Çakır'ın kızları Filiz Çakır Uzungöl Sezgin Otel düğün salonunda düzenlenen muhteşem düğün töreniyle evliliğe yelken açtılar.  

Çaykara Belediyesinde görev yapan Berat TOSUN`un kardeşi Faruk İle Samsun`dan Filiz ÇAKLIR 30.05.2015 Cumartesi günü Uzungöl Sezgin Otel`de düzenlenen masal gibi bir düğün ile evlendiler. 

Genç çiftlerin düğün törenine Çaykara Kaymakamı Mustafa GÜL,Dernekpazarı Kaymakamı Selim ERKOVAN,Çaykara Belediye ,Başkanı Hanefi TOK,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Temel ŞİMŞEK,Çaykara Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kemal CUMAN ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.Düğünde özellikle Samsun ve İstanbul`dan gelen gelinin yakınları ve arkadaşlarının düğüne oldukça yoğıun bir katılım gösterdikleri gözlerden kaçmaduı. 

Genç Çiftylerin Düğün Törenlerinde Sanatçılar Erol AKYÜZ ve Turan KAMBEROĞLU düğüne katılan misafirlere muhteşem bir program yaparakmisafirlerin gönüllerince eğlenmelerini sağladılar. 

Ayrıca senelerdir Çaykgara ve Dernekpazarı düğünlerinin büyük bir bölümünde sahne alan Sanatçı Yakup ATALAY da düğü,nde sahne aldı.Yeni Albümünden bir çok türküyü okuyarak düğüne katılanlara muhteşem bir konser sunan yakup ATALAY ayrıca birbikrinden güzel türküleri ile misafirlerin saatklerce ve gönüllerince eğlenmelerini sağladılar. 

Ömürlerinin en güzel en anlamlı ve de en doğru kararını veren Sevgili Filiz Faruk TOSUN çiftini bu güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor. Genç çiftimize sağlık, mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

 



İlginizi Çekebilir