Kardeşlik Fotoğraf Sergisi Büyüledi

Kardeşlik Fotoğraf Sergisi Büyüledi

Uzungöl Milli Birlik ve Kardeşlik Derneği tarafından gerçekleştirilen ?Gönül Elçisi" Projesi kapsamında son bir sene içerisinde gerçekleştirilen etkinlikler ile ilgili Çaykara Merkezde fotoğraf Sergisi açıldı.

Uzungöl Milli Birlik ve Kardeşlik Derneği tarafından gerçekleştirilen "Gönül Elçisi" Projesi kapsamında son bir sene içerisinde gerçekleştirilen etkinlikler ile ilgili Çaykara Merkezde fotoğraf Sergisi açıldı.

Dernek Başkanı Ali Zeyrek tarafından özel olarak hazırlanan Stantlara yerleştirilen Fotoğraf Sergisi Çaykara İlçemizde Halk Eğitim Binasının arka tarafında pazar yerinin hemen yan kısmında kuruldu.

Fotoğraf Sergisinin açılışı 23 Eylül 2017 Tarihinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun katılımları ile gerçekleştirildi.

Açılış Törenine AK Parti Trabzon milletvekili Salih Cora, Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık, Ak Parti Çaykara ilçe Başkanı Muhammet Selçuk katıldı./resimler/2017-9/23/2338495155151.jpgFotoğraf Sergisi açılışında Gönül Elçisi Projesi kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili fotoğrafları tek tek inceleyen İçişleri Bakanı Süleyman soylu, ayrıca fotoğraflar hakkında Dernek Başkanı Ali Zeyrek´ten gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra ziyaretçi Defterinin ilk sayfasını imzalayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Projede emeği geçen tüm Kurum kuruluş ile Dernek Yönetimine emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Fotoğraf Sergisi Büyüledi

İlginizi Çekebilir