Fransa'da Maganda Kurşununun Acısı Çaykara'ya Düştü

Fransa

Fransa’da sokak ortasında Maganda Kurşununun acısı Çaykara’ya düştü.

Fransa’da sokak ortasında Maganda Kurşununun acısı Çaykara’ya düştü.

Aslen İlçemiz Köknar Mahallesinden olan ve Fransa’da Üniversite öğrenimi gören Akın Genç okul çıkışı evine dönerken belirsiz kişiler tarafından açılan ateş sonucu tabanca ile vurularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre Fransa’da Paris Kentinde Güzel Sanatlar Fakültesinde  Mimarlık Bölümünde Yüksek Öğrenim gören Akın Genç Üniversite çıkışında durakta dolmuştan indi.Evine gitmek üzere sokakta yürüdüğü sırada kimliği belirsiz kişiler tarafından silah ile açılan ateş sonucunda vurularak hayatını kaybetti.

Genç yaşta vurularak hayatını kaybeden Akın Genç,Trabzon Halkeğitim Merkezi Müdürü Çaykara’lı hemşerimiz Orhan Genç’in kuzeni,Çaykara İlçesinin önemli Eğitimcilerinden Emekli Öğretmen Sabahattin Genç’in ise ablasının oğluydu.

Fransız Polisi olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.Merhum Akın Genç’in cenezesi Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken gerçekleştirilecek olan adli işlemlerin ardından cenazenin Çaykara İlçesine getirilerek Köknar Mahallesinde defnedilmesi planlanıyor.

Öte yandan olayın Adli Vaka olması sebebi ile edinilen bilgilere göre cenezenin Türkiye’ye getirilme sürecinin 10-15 gün gibi sürebileceği ifade ediliyor.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak genç yaşta aramızdan ayrılan Akın Genç Kardeşimize allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

 



Ahmet Korkmaz
17.12.2022 10:40:31
Allah rahmet eylesin. Genç yaşta dünyadan ayrildı Orhan genc ve Sabahattin genç ve aynı zamanda ilgililere sabır diliyorum Bir nevi Şehit olarak ayrıldı bu dünyadan ...

İlginizi Çekebilir