Fransa'da Yusuf Yazıcı Fırtınası

Fransa

Çaykara'lı Milli Oyuncumuz Yusuf Yazıcı hem Fransa Liginde hem de Uefa Avrupa Liginde attığı ve attırdığı goller ile takımını zirveye taşımaya devam ediyor.

Çaykara'lı Milli Oyuncumuz Yusuf Yazıcı hem Fransa Liginde hem de Uefa Avrupa Liginde attığı ve attırdığı goller ile takımını zirveye taşımaya devam ediyor.Oyuncumuz Fransa Ligi 15. haftasında Djon karşısında bir gol ile yıldızlaşırken Karşılaşma Lille'nin 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Golden sonra bütün takım aynı hareketi yaptı.Yusuf Yazıcı'nın attığı golün ardından tüm takım ellerini havaya kaldırarak Y hareketi yaptı ve oyuncumuz Yusuf Yazıcı'nın mutluluğunu paylaştılar.
Fransa'da Türk işi gol: Asist Zeki'den gol Yusuf'tan.
Fransa 1. Futbol Ligi'nde (Ligue 1) Lille, deplasmanda Dijon'u 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Konuk ekibin karşılaşmada bulduğu ilk golü, Mehmet Zeki Çelik'in asistinde Çaykara'lı Hemşerimiz  Yusuf Yazıcı kaydetti. 

Ligue 1'in 15. haftasına lider giren Lille, Gaston-Gerard Stadı'nda Dijon'un konuğu oldu.
Karşılaşmaya hızlı başlayan Lille, Zeki Çelik'in pasında Çaykara'lı Hemşerimiz  Yusuf Yazıcı'nın ağları sarsmasıyla 18. dakikada 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci devrede de oyunu kontrolü altında tutan Lille, 90+3. dakikada Timothy Weah'ın golüyle mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.
Golde payı olan milli oyuncular 84. dakikaya kadar sahada kalırken, Zeki'nin yerinwwwe Tiago Djalo, Yusuf'un yerine ise Isaac Lihadji oyuna girdi. Burak Yılmaz ise 58. dakikada Jonathan David'in yerine karşılaşmaya dahil oldu.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA MONACO'YU DA BOŞ GEÇMEMİŞTİ
Milli oyuncumuz Yusuf Yazıcı geçtiğimiz hafta oynanan Monaco maçında da takımının bir golünün altına imza atmayı başarmıştı.

LİG 1'DE DE AVRUPA LİGİNDE DE 6 GOLÜ VAR
Milli oyuncumuz Yusuf Yazıcı Fransa Lig 1 'de 6 gole ulaşarak takımına çok önemli katkı sunmaya devam ediyor.Öte yandan oyuncumuz Uefa Avrupa Liginde de 6 gol ile takımını sırtlamaya devam ediyor



Anahtar Kelimeler: Fransa' Yusuf Yazıcı Fırtınası

İlginizi Çekebilir