Fulya İle Abdullah'tan Düğüne Davet

Fulya İle Abdullah

Çaykara İlçesi Taşören Mahallesinden Fulya Aydın ile Abdullah Tuncer 8 Temmuz 2023 Cumartesi gerçekleştirecekleri düğün törenine tüm gönül dostlarını davet ediyorlar.

Çaykara İlçesi Taşören Mahallesinden Fulya Aydın ile Taşören  Mahallesinden Abdullah Tuncer  8 Temmuz 2023 Cumartesi gerçekleştirecekleri düğün törenine tüm gönül dostlarını davet ediyorlar.

Aslen İlçemiz Taşören  Mahallesinden olan ve Kırşehir’de ikamet eden Fatma & Adnan Aydın çiftinin dünyalar güzeli kızları Fulya ile İlçemiz Taşören Mahallesinden Fatma Ahmet Rasim Tuncer Çiftinin yakışıklı oğulları, Abdullah Tuncer sevdiklerine şu şekilde sesleniyorlar.

Bir Ömür Boyu Birlikteliğe imza atacağımız ömrümüzün en özel gününde tüm gönül dostlarımızı yanımızda görmek istiyoruz.

Genç Çiftlerin Kına Törenleri 2 Temmuz 2023 Pazar günü Kırşehir’de gerçekleştirildi.

Düğün Törenleri ise 8 Temmuz 2023 Cumartesi günü saat 18.30’da Arakale Restaurant Tesisleri Kalecik Mahallesi,Kalecik Kalesi altı Araklı Trabzon’da gerçekleştirilecek.

Gelinin Babası Adna Aydın ve Damadın babası Ahmet Rasim Tuncer gönül dostlarına şu şekilde sesleniyorlar.

Aydın ve Tuncer aileleri olarak aylardır tatlı bir telaş ve koşuşturma içerisindeyiz.Bu tatlı koşuşturma temposu içerisinde her iki aile olarak imkanlarımız ölçüsünde tüm gönül dostlarımıza ulaşarak 8 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Düğün Törenimizdeki heyecanımızı bizlerle paylaşmalarını istedik.Ancak yine de bu koşuşturma esnasında unutmuş olabileceğimiz kardeşlerimiz,gönül dostlarımız olabilir.Bu vesile ile Çaykara Gündem Gazetesinde yayınlanacak olan bu düğün haberinin bir düğün davetiyesi olarak kabul edilerek haberi okuyan tüm gönül dostlarımızı Genç çiftlerimizin bu mutluluklarını paylaşmaya davet ediyoruz.

Bu vesile ile Aydın ve Tuncer Aileleri olarak mutluluğumuzu gönüllerinde hisseden tüm gönül dostlarımıza minnet duygularımızı iletiyoruz.

KINA-DÜĞÜN

TARİH:02 Temmuz 2023-Pazar

SAAT:19.00

YER:Aşıkpaşa Tabiat Parkı Şehitlik Yanı Kırşehir Merkez

DÜĞÜN:

TARİH:8 Temmuz 2023-Cumartesi

SAAT:18.30

YER:Arakale Restaurant Tesisleri Kalecik Mahallesi Kalecik Kalesi Altı Arakale Araklı-Trabzon



Anahtar Kelimeler: Fulya Abdullah' Düğüne Davet

İlginizi Çekebilir