Futsal Şampiyonu Anadolu Lisesi

Futsal Şampiyonu Anadolu Lisesi

Kısa Adı Futsal Olan Salon Futbol Turnuvasında Çaykara Anadolu Lisesi Şampiyonluk İpini Göğüsledi

Çaykara İlçemizde Liseler arası futsal turnuvası düzenlendi.İlçemizde bulunan 4 lisenin katılımı ile gerçekleştirilen turnuva  birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu.

Çaykara Anadolu Lisesi,Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi,Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ataköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi katıldı./resimler/2017-5/15/1200470283248.jpg

11 Mayıs 2017 tarihinde oynanan FUTSAL Salon Turnuvasında Turnuvaya katılan 4 takım Kura çekilerek eşleştirildi.

GRUP MAÇLARI

Çaykara Anadolu Lisesi:4   Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi:3

Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesİ:7 Ataköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi:3

İMAM HATİP ÜÇÜNCÜ

Oynadıkları Grup maçlarını kaybeden Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi İle Ataköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Turnuvanın üçüncülük maçında karşı karşıya geldiler.

Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmayı 4-1 kazanarak Turnuvada Üçüncü olmayı başardı

ŞAMPİYON ANADOLU LİSESİ

Turnuvanın Final Maçında ise Çaykara Anadolu Lisesi ile Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi karşı karşıya geldiler.

Çaykara Anadolu Lisesi Final Maçında güzel bir oyun ortaya koyarak karşılaşmayı 12-6 kazandı ve de Turnuvada Şampiyonluk ipini göğüslemeyi başardı.

KUPALAR 19 MAYIS´TA

Turnuvada dereceye giren takımlarımıza kupa ve madalyaları 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında düzenlenecek olan törende verilecek.

Çaykara Gündem  Ailesi olarak Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza Çaykara İlçemize böylesine güzel bir heyecan yaşattıkları için teşekkür ediyoruz.



İlginizi Çekebilir