Gazetemiz Yayın Hayatına başladı

Gazetemiz Yayın Hayatına başladı

Çaykara Gündem haftalık Gazete Olarak Yayın Hayatına Başladı.

Yaklaşık 4 yıldır internet üzerinden yaptığımız habercilik anlayışımıza yeni bir boyut kazandırarak, Solaklı Vadisinin güçlü sesi Çaykara Gündem Gazetesini haftalık çıkarmak için gönüllülük esasına dayanarak bir grup arkadaşın bir araya gelerek yaptığı çalışmalar meyvesini verdi. 

Çaykara ve Dernekpazarı ilçelerimizin gücünü gösterecek bir yayın politikası ile birlikte Ülkemizin her yerine özellikle Derneklerimizin yoğun olarak bulundukları yerlere Gazetemizi ulaştırmaya çalışacağız. Gazetemiz haftalık olarak yayın hayatına başladı. Gazetemizin Çaykara ve Dernekpazarı İlçelerimizdeki gelişmeleri yanı sıra, bölgemizdeki sorunların gündeme taşınmasında büyük katkı sağlayacak. Eğitim, Kültür Sanat ve Röportajlar ile birlikte Çaykara ve Dernekpazarı´nda gizli kalmış değerlerini keşfedeceğiz. Ayrıca birçok araştırma yazılarıyla her hafta değişik köşe yazarlarımızla siz değerli okurlarımızı buluşturacağız. 22.11.2016 Salı günü Çaykara´da kuracağımız stantla gazetemizi ilk defa tanıtımını yapacağız.. Gönüllü olarak çıktığımız bu yolda hepimizin gazetesi olacak olan bu Çaykara Gündem Gazetesine destek olacağınıza şüphemiz yoktur. Gazetemiz tüm hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olsun? Gazetemizin yaşaması için şimdi destek zamanı

/resimler/2016-11/21/2355117909859.jpg www.caykara  gündem.com



Mehmet Mutluoğu
26.11.2016 19:15:39
İlk sayıyı satırı satırına bir solukta okudum. Harika. Yürekten kutluyorum. Çaykaralıların ki Dernekpazarını ayrı düşünmüyorum bu büyük emeğe ve esere sahip çıkacaklarına inanıyorum. Allah muvaffak eylesin.

İlginizi Çekebilir