Geçmiş Olsun Ali Kemal Sevinç

Geçmiş Olsun Ali Kemal Sevinç

Çaykara İlçemizin Sosyal ve Kültürel Alanlardaki en önemli ve de Sosyal İnsanlarından Ali Kemal Sevinç Geçirdiği Rahatsızlık sonucu Hastaneye kaldırıldı.

Çaykara İlçemizin Sosyal ve Kültürel Alanlardaki en önemli ve de Sosyal İnsanlarından Ali Kemal Sevinç  Geçirdiği Rahatsızlık sonucu Hastaneye kaldırıldı.

Trabzon Ahi Evren Kalp Damar ve Göğüs Hastalıkları Hastanesinde Anjiyo olan Ali Kemal Sevinç´in Sağlık Durumu çok iyi.

26 Temmuz Perşembe Günü Yeşilalan Mahallesindeki evinde rahatsızlanan Ali Kemal Sevinç hiç zaman kaybetmeden Çaykara Doktor Mehmet İlhan Durgun Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kalbi etkileyen enzimlerden bir tanesinin değerinin yüksek bulunması sebebi ile Ali Kemal Sevinç hızlı bir şekilde Ambulans Helikopter ile Trabzon Ahi Evren Kalp Damar ve Göğüs Hastanesine kaldırıldı.

Burada Yoğun Bakım Ünitesine alınan Ali Kemal Sevinç yapılan anjiyo sonucunda tıkalı olan 3 damardan birini açtılar. Önümüzdeki günlerde diğer damarların stent takılarak açılmaya çalışılacak. Açılmaması durumunda Bypass ameliyatı olması bekleniyor. Alınan bilgilere göre Sevnç´in genel durumu iyi olduğu bildirildi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Çaykara İlçemizin en önemli değerlerinden Sevgili Ali Kemal Sevinç´e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor kendisine Çaykaramıza daha uzun seneler hizmet vereceği sağlıklı ve uzun bir yaşam diliyoruz./resimler/2018-7/27/1326029595126.jpgÇAYKARA VE ALİ KEMAL SEVİNÇ

Ali Kemal Sevinç?Çaykara için yüreğini ortaya koyan ve de Çaykara İlçemizin Sosyal ve Kültürel her organizasyonunda yer almaya çalışan çok önemli bir Toplum İnsanı Sevgili Çaykara Gündem Dostları?

Çok uzun seneler Çaykara İlçe Müftülüğümüzde Memur olarak görev yaptı Sevgili Ali Kemal Sevinç.Ve Bu Görevi fırsata çevirmeyi başaran Ali Kemal Sevinç gençliğinin Dinamizmi ile Çaykara İlçemize çok önemli hizmetler sundu.

Çaykara Spor Futbol Takımımızın Kuruluşu,Amatör Küme,Süper Amatör Küme ve de defalarca Üçüncü Ligin Kapısından döndüğü ,Play Of Maçları ile Üçüncü Lig biletini kaçırdığı senelerde Sevgili Ali Kemal Sevinç kimi zaman Yönetim Kurulu Üyesi,Kimi zaman Başkan ve de her zaman Çaykara İlçemize Sevdalı bir Gönül İnsanı olarak hep genç arkadaşlarımızın peşinden maçtan maça,antrenmandan antrenmana koştu durdu Sevgili Ali Kemal Sevinç.

Çaykara Spor Futbol Takımımız Sportif Başarı anlamında en başarılı senelerini Hep Sevgili Ali Kemal Sevinç´in Başkanlığı Döneminde yaşadı.

Çaykara İlçemizde gerçekleştirilen Sosyal Organizasyonlarda da hep en ön safta yer almaya çalışan Sevgili Ali Kemal Sevinç özellikle Geleneksek Kurt Dağı(Ligoraş) Şenliklerinin  her sene gerçekleşmesinde ve binlerce insanımızın Kurtdağı vasıtası ile kucaklaşmalarında çok büyük bir emek harcamıştır.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak bir kere daha Çaykara İlçemizin en önemli Kültürel Değerlerinden Sevgili Ali Kemal Sevinç´e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor Sevgili Ali Kemal Sevinç´in daha nice seneler sağlıklı bir şekilde Çaykara İlçemize Kültür Hizmeti yapmasını temenni ediyoruz..

Çaykara Gündem Ailesi



Anahtar Kelimeler: Geçmiş Olsun Kemal Sevinç
mustafa kılıç
3.08.2018 09:57:13
geçmiş olsun Allah şifa versin

İlginizi Çekebilir