Geçmiş Olsun Kemal Çuman

Geçmiş Olsun Kemal Çuman

Çaykara ve Trabzon Basın Dünyamızın önemli isimlerinden Kemal Çuman´ın Kızı Hülya Çuman Cicerali geçirdiği ani ani bir Rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırıldı.

Çaykara ve Trabzon Basın Dünyamızın önemli isimlerinden Kemal Çuman´ın Kızı Hülya Çuman Cicerali geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırıldı.

Yaklaşık 4 gündür Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekte olan Hülya Çuman Cicerali ile ilgili olumlu ve güzel haberleri sizlere aktarabilmeyi umut ediyoruz.

6 Aylık Hamile olan Hülya Çuman Cicerali bundan 4 gün önce ani bir rahatsızlanma sonucunda hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tahlil ve tetkikler sonucunda Beyine Pıhtı attığı tespit edildiğinden Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi atına alındı.

Hem bebeğin hem de annenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken bizler de Basın Ekibi olarak Hastaneden gelecek olan güzel haberleri okuyucularımız ile paylaşmayı bekliyoruz.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Sevgili Kemal Çuman Abimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Dünyalar Güzeli Kızı Hülya Çuman Cicerali´nin bebeği ile birlikte bir an önce iyileşerek sağlıklı bir şekilde aramıza dönmesini temenni ediyoruz.

KEMAL ÇUMAN VE ÇAYKARA BASINI

Bundan yaklaşık 6-7 sene önce tanımıştım sanırım Sevgili Kemal Çuman´ı.Uzungöl´e gelmişti. Ve de bana bir Gönül Birlikteliğinde Hizmet Sevdası teklifinde bulunmuştu.

Birlikte Çaykara İlçemize Hizmet Sevdası yolunda çalışmaya var mısın diye sormuştu bana Sevgili Kemal Çuman./resimler/2018-8/1/1512476952485.jpgYaklaşık 7 senedir Gönül Birliği içerisinde Çaykara İlçemize hizmet taşımaya çalışıyoruz  sevgili Kemal Çuman ile. Aramızda hiçbir zaman maddi bir beklenti ya da çıkar beklentisi olmadı. İkimizin de ortak Sevdası hep Çaykara oldu. Ve de bizler Sevgili Kemal Çuman ile yaklaşık 7 senelik Gönül Birlikteliğimiz yolunda belki binlerce belki de onbinlerce haberi Çaykara Gündem Dostlarımız ile buluşturduk.

Kimi zaman keyifli haberler ile okuyucularımızı mutlu ettik. Kimi zaman da üzücü bir haberi hiç istemeden paylaşmak zorunda kaldık Sevgili Kemal Çuman ile.

Sosyal Yönü kuvvetli olan insanlar Çocuklarını ve ailelerini ihmal eder derler. Ben bu kavramı hem kendimde hem de Sevgili Kemal Çuman´da fazlası ile gördüm.Nasıl mı?

Sanırım bundan 3 sene öncesiydi. Şu anda Yoğun Bakım Ünitesinde yatmakta olan Dünyalar güzeli Kızı Sevgili Hülya Çuman Cicerali´nin Düğün Töreni vardı o gün.

Ben de o düğüne katılmak üzere Trabzon´a inmiştim. Aynı gün Yomra Residance´de bir açılış merasimi vardı.

Gözlerime inanamamıştım.Kemal Bey kızının düğününü bırakmış fotoğraf makinesini omzuna atmış ve açılış haberini yapmak üzere salondaydı. Kızmıştım Kemal Bey´e. Ben buradayım benim  olduğum yerde senin ne işin var. Ben haberi yapardım. Bu gün senin en mutlu günün.Git kızının yanında ol dedim.

Her zamanki neşeli hali ile güldü bana. Kızımın yanında olması gerekenler var dedi bana Kemal Bey. Haber önemli. Benim burada olmam lazım.

İstanbul´da Hastanede Kemal Bey.Tedavi görüyor. Zor bir Mide Operasyonu geçirmiş. Durumunu sormak için aradım.Bana Telefonda ilk söylediği cümle şu.

Hocam Kurbanın olayım. Ben yokum. Okuyucularımızı habersiz bırakma. Bir tatlı anı daha. 2016 Yılının Kasım Ayında Çaykara Gündem Gazetesini Yazılı olarak çıkarmaya başladık.Tam 15 hafta yaşam mücadelesi verdi gazetemiz. Üzülerek İfade etmek isterim ki o güzelim gazeteyi sadece Sevgili Kemal Çuman´ın şahsi gayretleri ile 15 hafta yaşatabildik ve de 15 hafta sonunda bizden bu kadar dedik ve gazetemizin yaşam öyküsü bu şekilde sona erdi.

Sevgili Kemal Çuman´ı tanıdığım 7 sene boyunca hiçbir zaman şahsi menfaatlerini ön plana çıkardığına asla şahit olmadım.O tertemiz yüreği ile çoğu zaman kendi cebinden harcama yaparak hep haber peşinde koştu. Hep siz Sevgili Çaykara Gündem Dostlarımıza daha kaliteli bir haberi nasıl taşıyabilirimin peşinde koştu.

51 Yaşındayım. Ve de 51 senelik ömrümde hiçbir çıkar beklemeden sadece insanlara hizmet sevdası ile çalışan tanıdığım insan sayısı asla bir elin beş parmağının yarısı kadar bile olmadı.Ve de gururla ifade etmek isterim ki Sevgili Kemal Çuman o parmakların en güçlü olanı.

Mevla bana nefes verdiği sürece ömrümün sonuna kadar Sevgili Kemal Çuman ile bu gönül birliğimiz hep devam edecek. Bu anlamda Sevgili Kemal Çuman´a ve de Dünyalar Güzeli Kızı Hülya Cuman Cicerali´ye bir defa daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Kızımızın bir an önce sağlığına kavuşarak yeniden aramıza dönmesi dileği ile yazımızı tamamlıyoruz.

Haber:Hilmi Kanık



Anahtar Kelimeler: Geçmiş Olsun Kemal Cuman
Fahri Düzenli
1.08.2018 20:37:54
Hilmi kardeşim Kemal Çuman la ilgili tüm yazdıklarına aynen katılıyorum. Çalışmalarında Dernekpazarı ayağı oldum. Gerçek haberciliği hayat geçiren, taviz vermeyen biri olarak kendisini hep taktir ettim. Şuanki durumunda kendisine sadece dualarımla destek olabilmekteyim. Daha fazlasını yapmayı çok isterdim. İnşallah en kısa zamanda kızımız eski sağlığına kavuşur ve hep mutlu oluruz.

Mustafa MUTLU
6.08.2018 08:29:09
Çok geçmiş olsun,Allah kızımıza acil şifalar versin.Hem bebeğini ve hem de kendisini bize bağışlasın.Amin

Ahmet Mutluoğlı
7.08.2018 00:09:08
Acil şifalar diliyoruz, çok geçmiş olsun. Haberi yeni okudum, inşallah iyidir hastalar şu anda.

İlginizi Çekebilir