Geçmişi Tanımayan Geleceğini Tanıyamaz!

Geçmişi Tanımayan Geleceğini Tanıyamaz!

Yöremiz ve ülkemizin değişik yerlerinde bulunan Çamuralioğulları Aileleri İstanbul´da bir araya geliyor

Osmanlı arşivleri tarandığında günümüz ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgileri görüyoruz. Ne var ki aradan yıllar geçtikten sonra zincirin halkaları kopmaya başladı. Çok yakın oldukları halde birbirinden haberi olmayan  aile toplumu olduk. Ben kimim? Hangi boydan geldim? Geçmişim kimlerdi ve şu anda kimler var? Yaşadığımız  yerler neresi? Sorularına cevap  bulma ihtiyacı duyan  ne kadar sülale var acaba? Dernekpazarı ilçesinin Ormancık ve diğer farklı mahallelerinde yaşayan, ancak çıkış merkezleri Çaykara İlçesi Soğanlı- Üç Direk ( Zihon) Mahallesi olan Çamuralioğulları  Kopan zincir halkalarını bir araya getirebilmek için güzel bir çalışma başlatmış olup, ciddi mesafe aldıklarını görüyoruz. Tanışma- Kaynaşma ve yeni bilgilerle belgelere  ulaşabilmek için düzenledikleri yemek örnek teşkil etmektedir.

Organizasyonunu duyurmada bizden de destek istediler. Bu güzel çalışmalarında  elimizden gelebilecek her tür desteği vereceğimizi  belirtirken başarı dileklerimizle duyurularını  paylaşıyoruz.

ÇAMUROĞULLARI´NDAN* ÇAMURALİOĞLU SÜLALESİ TANIŞMA YEMEĞİ 07.07.2017 CUMA 19:000 İSTANB UL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇIRPICI SOSYAL TESİSİ OSMANİYE MH. ÇIRPICI ŞEHİR PARKI İÇİ BAKIRKÖY 34146 İSTANBUL   0212-449 9138 

Akşam yemeğimizin amacı, Türkiye´nin değişik şehirlerine yayılmış sülalemize mensup bireyleri bir araya getirmek, tanışmayı ve kaynaşmayı sağlamaktır. Yemekte şeceremizin ronolojik sunumu yapılacak, tarihi geçmişiyle ilgili bilgi verilecek ve katılımcı ailelere dağıtımı yapılacaktır.  Ayrıca sülalemize ait vakfımızın kuruluşuyla ilgili çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunulacaktır. Mütevelli heyeti ile  yönetim kurulu ve diğer kurulların oluşumu sağlanacaktır. Sülalemize ait farklı soy isimlere sahip ailelerimiz: Çamur, Çamurali, Çamurlu,Çamurşen, Çamlı, Oflu, Ofluoğlu, Ok,Samur, Şen,Yüksel´dir.  Bu ailelerimizden Ahmet Hamdi Çamlı AK Parti İstanbul Milletvekili, Yusuf Şevki Hakyemez Anayasa Mahkemesi Üyesi, Bekir Yümnü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kocaeli İl Müdürü, Ömer Lütfü Yaran Konya Ereğli Kaymakamı, Ahmet Çamurali Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü,  Cevdet Saral Emekli Ankara İl Emniyet Müdürü, Mazhar Afacan (rahmetli)  1988-89 Trabzonspor Kulüp Başkanı, Ahmet Çamur Şehit Polis Özel Harekât Baş komiseri, Üniversite öğretim üyeleri ve farklı kademelerde bürokrat ile memleketimizin tanınmış sanayici ve işadamlarının  oluşturduğu bu güzel birliktelik yeni nesillerimize öncülük edecektir.

Yemeğe Çamuroğlu/Çamuralioğlu sülalesine mensup her bir birey  katılabilir. Sülalemiz harici dost, arkadaş, hemşeri vb. kişiler davetlimiz değildir. Protokol ve basın özel davetlilerimizdir.  Saygı ile..

Haber: Fahri Düzenli



İlginizi Çekebilir