Geçmişten Günümüze Uzungöl! (VİDEO)

Geçmişten Günümüze Uzungöl! (VİDEO)

Lise öğrenimini Çaykara´da tamamlayan, Avrasya üniversitesi Yönetim Bilimleri Yüksek Lisans öğrencisi Muhammed Muhsin Aksoy, Uzungöl´ün geçmişten günümüze yaşadığı sorunları görsel olarak anlattı.

Lise öğrenimini Çaykara´da tamamlayan, eski Dernekpazarı Müftüsü Abdullah Aksoy´un, Avrasya üniversitesi Yönetim Bilimleri Yüksek Lisans öğrencisi  oğlu Muhammed Muhsin Aksoy, Uzungöl´ün geçmişten günümüze yaşadığı sorunları  görsel olarak anlattı. Son yıllarda Uzungöl ile ilgili her yıl karalama kampanyaları düzenleyen kişi ve kuruluşlara karşı Uzungöl´ün geçmişten günümüze gelen sürecini ve Uzungöl´e yönelik eleştirilerin sebeplerini araştırarak Uzungöl ile ilgili kafalarda oluşan soru işaretlerini detaylı bir şekilde anlatan Aksoy, karalama kampanyalarının bölgenin izole edilmek için yapıldığını hatırlattı.  

Muhammed Muhsin Aksoy Kimdir?

23 Haziran 1990 yılında Trabzon´un Of ilçesinde dünyaya geldi. Babası Abdullah Aksoy 2008-2015 yılları arasında Trabzon´un Dernekpazarı ilçesinde müftü olarak görev yaptı. Çeşitli dönemlerde Çaykara ilçesine de vekaleten müftülük görevini yürüttü. Muhsin Aksoy, lise eğitimini 2011 yılında Çaykara İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Çaykara´da okuduğu dönemde, 2011 yılı Nisan ayında Trabzon İl Öğrenci Meclisi Başkanı olarak katıldığı TBMM Genel Kurulu´nda yapılan seçimde, Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanlığı görevine seçilerek 2012 yılı Nisan ayına kadar bu görevi yürütmüştür. Şu anda Avrasya Üniversitesi´nde Yönetim Bilimleri üzerine Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir.

www.caykaragunndem.com

 

 

 

 



İlginizi Çekebilir