Gedikoğlu AK Parti İlçe Başkanlığına Atandı

Gedikoğlu AK Parti İlçe Başkanlığına Atandı

Çaykara eski Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu AK Parti Burhaniye İlçe Başkanlığına atandı.

Çaykara Belediye Başkanlığını bir dönem yürüten Namık Kemal Gedikoğlu ikamet ettiği Balıkesir Burhaniye’de AK Parti ilçe başkanlığına atandı.

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana bir çok kademelerde görev almış olan Namık Kemal Gedikoğlu 2009-2014 yılları arasında Çaykara Belediye Başkanlığı, ardından Trabzon İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştu.

NAMIK KEMAL GEDİKOĞLU KİMDİR?
1957 Çaykara’da doğdu. İlk ve Orta Öğretimini Çaykara’da tamamladı. 1977 yılında Ankara Maliye Okulundan mezun oldu. Balıkesir Askeri Saymanlığına Muhasebe Memuru, 1979 yılında Burhaniye Vergi Dairesi Müdürlüğüne Gelir Memuru olarak atandı. Aynı dairede 1985 yılında Gelir Şefi olan Gedikoğlu, 2003 yılında Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Burhaniye’de AKP`den Belediye Başkan Aday adayı olmak üzere 01.12.2009 tarihinde istifa eden Gedikoğlu; Kamuoyundan çıktığı halde aday gösterilmemesi üzerine, kendi yöresi olan Çaykara’da hizmet yapmak üzere Bağımsız olarak adaylığını koymuştur.

29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerde, Çaykara Belediye Başkanı  seçilen Gedikoğlu, bu görevi 4 yıl boyunca yaptı. Daha sonra Trabzon İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştu. Gedikoğlu evli ve iki çocuk babasıdır.



İlginizi Çekebilir