Genç Teknisyen Dualarla Uğurlandı

Genç  Teknisyen Dualarla Uğurlandı

17 Kasım Salı Günü Çaykara´da Hayatını Kaybeden Genç Abdullah Fındık Uzungöl´de dualar ve göz yaşları ile son yolculuğuna uğurlandı

Uzungöl Ağlıyor, Çaykara ağlıyor...Genç yaşta hayatını kaybeden Abdullah Fındık Uzungöl´de gözyaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Genç Abdullah Fındık´ın Cenaze Törenine Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, Çaykara Müftüsü Ali Fuat Baycan. Emniyet Müdürlüğünde görevli Emniyet Görevlileri, Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Uzungöl Merkez Camii Müezzini Hanefi Şahin tarafından helallik alınması ve duaların ardından Genç Abdullah´ın Cenaze namazı Çaykara Müftüsü Ali Fuat Baycan tarafından kıldırıldı.Genç Abdullah cenaze namazının ardıından Monoyir Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı./resimler/2015-11/19/1725594081100.jpgBABA VE OĞULUN KADERLERİ KESİŞTİ

17 Kasım 2015 Salı sabahı Yeni yapılmakta olan Çaykara Hükümet Konağı giriş kısmında ölü olarak bulunan genç Abdullah 27 yaşındaydı.Çaykara İlçe Emniyet Müdürlüğünde Teknisyen olarak çalışan genç Abdullah etrafına neşe saçan pırıl pırıl bir genç olarak tanınmakta idi çevresi tarafından.

Ancak özellikle son dönemlerde  kendisine ait bir takım sorunlar yaşadı genç Abdullah Kardeşimiz.Ve de yaşadığı bu sorunları aşabilmek adına tedavi amaçlı ilaçlar kullanmaya başladı.

Büyük bir olasılık ile kullandığı ilaçları farkında olmadan yanlışlıkla 2 defa kullanması sonucunda hayatını kaybederek Tüm Uzungöl´ü göz yaşlarına boğdu Sevgili Abdullah Fındık.

Merhum Sevgili Hanefi Fındık Abimizin en küçük oğlu olan Sevgili Abdullah´ın vefatı bizlere ister istemez Babası Sevgili Hanefi Fındık´ı hatırlattı. Örnek bir insan ve mükemmel bir toplum adamı olarak yaşadı Sevgili Hanefi Abi. Hayatı hep pozitif yaşamaya çalıştı. Mala, mülke, servete asla itibar etmedi. Onun için dünyada en kıymetli Servet dostları ve çevresindeki insalar oldu. Toplkumsal olayların hemen hemen her aşamasında yer almaya gayret etti Sevgili Hanefi Fındık.

Bizler onu tanıyan yakınları olarak Sevgili Hanefi Abi´yi hiç bir zaman dertli ve de sıkıntılı görmedik.O bu ağır hayatın o kocaman yükünü hep şakaları ve de espirileri ile yaşanılır hale getirmek için bir ömür boyunca savaştı. Ve de bir gün geldi ki Uzungöl Halkına hayatının en ağır şakasını yaparak bizleri göz yaşlarına boğdu.Bizleri terk ederek Ebedi Aleme göç etti.

Ve Oğlu Sevgili Abdullah.Belki o Rahmetli babası kadar kalamadı toplumun arasında.Rahmetli babası kadar hizmet edemedi topluma.Ama o da  tıpkı Sevgili Hanefi Abi gibi tertemiz ve pırıl pırıl yüreği ile dünyalar güzeli kalbi ile yine bizleri göz yaşlarına boğarak erkenden gidiverdi babasının yanına.Kimbilir belki de babasının hasretine daha fazla dayanamadı sevgili Abdullah.

Rabbim baba oğul olarak ikinizin de mekanını cennet eylesin.Dünyadaki o güzel yüreğinizin karşılığında Mevlam sizleri en güzel bir şekilde cenneti ile mükafatlandırsın.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir