Gençlik Festivali Toplantısı Yapıldı

Gençlik Festivali Toplantısı Yapıldı

23-25 Şubat 2018 Tarihlerinde Uzungöl´de Gerçekleştirilmesi Planlanan Gençlik Festivali Organizasyon Toplantısı Gerçekleştirildi.

23-25-Şubat 2018 Tarihlerinde Uzungöl´de gerçekleştirilmesi Planlanan ve de bundan sonra her sene Geleneksel olarak düzenlenecek olan ?Uzungöl Gençlik Festivali? Organizasyon Komitesi toplantısı 07 Aralık 2017 Perşembe Günü gerçekleştirildi.

Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Organizasyon Komitesi Yönetim Kurulu Üyeleri ile Organizasyonu gerçekleştirmesi planlanan Aria Turizm Event Firması temsilcileri katıldılar./resimler/2017-12/8/1153132031793.jpgToplantıda Kaymakam Ayrancı ve Organizasyon Komitesi Üyeleri Uzungöl´de gerçekleştirilecek olan Gençlik Festivalinde yer almasını planladıkları etkinlikler hakkında organizasyon komitesine bilkgi verdiler.

Organizasyon Komitesi olarak Planlanan Aria Turizm Event Yetkilileri de gerçekleşecek olan Gençlik Festivali ile ilgili olarak kendi düşüncelerini ilettiler.Toplam 11 Üniversiteye yayılan geniş bir platformda  Festival Tanıtımını gerçekleştireceklerini ifade eden firma yetkilileri bu üniversitelerimizde festivale katılımın en yüksek noktada olabilmesi için çeşitli çalışmalar ve tanıtımlar gerçekleştireceklerini ifade ettiler.

Altyapı çalışmalarının tamamlanması ve de gerçekleştirilecek olan etkinliklerin planlanması ve de Festivalde sahne alacak olan Sanatçıların belirlenmesi ile ilgili çalışmalar tamamlandıktan sonra Organizasyon Komitesi yeniden bir araya gelecek.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir