Genel Müdür Köksal, Çaykara´da Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Genel Müdür Köksal, Çaykara´da Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal, Çaykara´nın mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürü Recep Köksal, Çaykara´nın mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi. 

Toplantıya, Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürü Recep Köksal, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, TİSKİ Yönetim Kurulu üyesi Namık Kemal Gedikoğlu, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Hamit İnan ile Mahalle Muhtarları katıldı. 

Çaykara Sultanmurat Sofrası´nda gerçekleştirilen toplantıda muhtarlardan mahallelerin altyapı ve içme suyu problemleriyle ilgili detaylı bilgiler alan Köksal, Trabzon´un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla Trabzon Büyükşehir Belediyesi bağlı kuruluşu olarak faaliyetlerine başlayan TİSKİ´nin yapısı ve çalışmaları hakkında muhtarları bilgilendirdi./resimler/2015-10/21/2157418051967.jpgTrabzon il genelinde sağlıklı ve yeterli içme suyu olmayan mahalle bırakmayacaklarını ifade eden Köksal, ?Trabzon il genelinde tüm içme suyu ve altyapı işleri Büyükşehir Belediyesi bağlı kuruluşu olan TİSKİ´nin sorumluluğundadır. Trabzon´da içme suyu ve altyapı sorunlarını ortadan kaldırmak için yoğun şekilde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Çaykara´nın mahallelerinde de gerekli çalışmaları ivedilikle gerçekleştireceğiz,? diye konuştu.

www.caykaragındem.com



İlginizi Çekebilir