Gönül Elçileri Çaykara´dan Yola Çıkıyor

Gönül Elçileri Çaykara´dan Yola Çıkıyor

Çaykara Belediyesi Sevgi eli Projesi Kapsamında Gönül Elçileri Güneydoğu Öğrencilerine Yardım İçin Yola Çıkıyor

GÖNÜL ELÇİLERİ YOLA ÇIKIYOR

Çaykara Belediyesi tarafından hazırlanan ?Güneydoğu Öğrencilerine ?Sevgi Eli? Projesi dördüncü defa Güneydoğu´da bulunan öğrencilere ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Çaykara Belediyesi tarafından hazırlanan ve de Uzungöl milli Birlik ve Kardeşlik Derneği tarafından Organize edilen  Güneydoğu Öğrencilerine Sevgi Eli? projesi kapsamında Proje ekibi yaklaşık bir ay sonra yeniden Güneydoğu yollarına düşüyor.

/resimler/2017-10/27/1043332523521.jpg

Proje kapsamında daha önce olduğu gibi bu sene de  Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunan yüzlerce öğrenciye Çaykara Belediyesi ve Proje Ekibi tarafından  Sevgi Eli uzatılacak.

BAĞIŞLAR ŞİMDİDEN 1 MİLYON TL´Yİ AŞTI

Milli Birlik ve Kardeşlik Derneği Başkanı Ali Zeyrek Doğu ve Güneydoğu´da Eğitim Öğretim gören Yardıma muhtaç imkanı olmayan öğrencilerimiz için hazırlanan Güneydoğu´ya Sevgi Eli Projesinin bu sene Dördüncüsünü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Proje kapsamında çeşitli Kurum,Kuruluş ve de İş adamlarımızdan yaklaşık olara 1 Milyon TL tutarında yardım malzemesi topladıklarını ifade eden Başkan Zeyrek Yardım Kampanyalarının yaklaşık olarak 1 ay daha devam edeceğini sözlerine ekledi.

/resimler/2017-10/27/1044297993318.jpg

Projelerine desteklerinden dolayı başta Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı, Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok ,Ak Parti Trabzon İl Başkanı Sayın Haydar Revi,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve de İstanbul Arnavutköy Belediye Başkanımız Sayın Haşim Baltacı olmak üzere projelerine destek veren Tüm Bürokrat ve de İş adamlarımıza teşekkür eden Başkan Ali Zeyrek bu projenin hayırsever İş Adamlarımızın katkıları ile her sene biraz daha büyüdüğünü sözlerine ekledi.

SPONSORLARIMIZ

Güneydoğu Öğrencilerine Sevgi Eli Projesine bir çok hayırsever İŞ Adamı ve Bürokrat Destek veriyor.İşte o bürokratlarımızdan bazıları:

1-Karaoğlu Ailesi

2-Güngören Belediyesi

3-İnan Kardeşler

4-Sezgin Otel

5-Arnavutköy Belediyesi

BİR DE GÜZEL ANI

Milli Birlik ve Kardeşlik Derneği Başkanı Ali Zeyrek´in Proje ile ilgili yaşadığı güzel bir anıyı Çaykara Gündem farkı ile sizlere ulaştırıyoruz.

Sirnagin yoğurtçular köyünde şehit edilen öğretmenin okuluna yeni atanan öğretmen bu akşam benle irtibata geçerek gözyaşlarını dökerek anlattığı duygularını gözyaşlarımızı dökerek dinledik bu okul farkı dedi bize buradaki öğrencilerin sevgiye şefkate ihtiyaçlarının olduğunu anlatıyor bize hamdolsun bu gibi tepkileri aldıkça daha çok azimle çalışıyoruz vatana hizmet aşkı daha çok yoğruluyor yüreğimizde ekibimle birlikte en ücra köşelere gidip kardeşlik bağlarımızı daha güçlendirecegiz bizlere destek veren herkese teşekkür ederim

 



İlginizi Çekebilir