Gönül Köprüsü Uzungöl´de

Gönül Köprüsü Uzungöl´de

Gönül Köprüsü Projesi Kapsamında Şanlıurfa İlimizden Gelen 200 Öğrenci Uzungöl´ü Ziyaret Ettiler

Biz Anadoluyuz Projesi kapsamında Trabzon İlimizde bulunan ve Şanlıurfa´dan gelen 200 Öğrenci Öğretmenleri ile birlikte Karadeniz Turizminin en önemli Merkezlerinden bir tanesi olan Uzungöl´ü ziyaret ettiler.

Ortahisar  Kaymakamlığımızın Misafiri olarak 15 Mart Perşembe Günü Trabzon İlimize gelen 200 Öğrenci ve 20 Öğretmen 4 Gün boyunca Trabzon İlimizde misafirimiz oluyorlar./resimler/2018-3/18/1419210095148.jpgProje Ekibi 17 Mart 2018 Cumartesi Günü Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı ve de Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok´un misafirleri olarak Karadeniz Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl´ü ziyaret ettiler.

UZUNGÖL´E HAYRAN KALDILAR

Uzungöl´ün doğal güzelliği eşliğinde Alabalık Üretim Çiftliği,barajlar,Glazomat ve de Çaykara Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ve de bu sene Turizm Hizmetine sunulacak olan Seyir Terasını ziyaret eden Öğretmen ve öğrenciler Uzungöl´e adeta hayran kaldılar./resimler/2018-3/18/1419490095669.jpgBolca hatıra fotoğrafı çeken öğretmen ve öğrenciler buradan yine Çaykara Belediyesi tarafından yapılan ve de yapımı son aşamada olan Macera Parkını ziyaret ettiler.

BİRLİKTE ÖĞLE YEMEĞİ

Öğretmen ve Öğrenciler daha sonra UIzungöl´de hep birlikte öğle yemeği yediler.Öğrenciler ile birlikte Öğle Yemeğine Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı,Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan ile öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

Keyifli bir ortamda yenilen öğle yemeğinin ardından Öğrenci ve Öğretmenlere yönelik bir program gerçekleştirildi.

KAYMAKAM AYRANCI-ÖĞRENCİLERİMİZİ UZUNGÖL´DE AĞIRLAMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUZ

Biz Anadoluyuz Projesi kapsamında Şanlıurfa İlimizden gelen  200 Öğrenciyi hem Trabzon İlimizde hem de Uzungöl´de ağırlamaktan dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı  Projenin Gönül Birliği açısından çok önemli bir proje olduğunu Trabzon İlimiz ile Şanlıurfa İlimiz arasında kurulan  Gönül Köprüsünün bu gün filizlerinin atıldığını bu filizlerin ise ileride yeşerip sevgi ve kardeşlik olarak toplumun karşısına çıkacağını sözlerine ekledi./resimler/2018-3/18/1420283859623.jpgGönül Köprüsü Projesi kapsamında 9 hafta boyunca Ülkemizin değişik yerlerindeki öğrencilerimizi Trabzon İlimizde misafir edeceğimizi anımsatan Kaymakam İhsan Ayrancı bu özelliği ile Trabzon İlimizin Örnek bir İl olduğunu ve de Gönül Köprüsü ile Trabzon İlimizin tüm öğrencilerimizin yüreğinde taht kuracağını sözlerine ekledi.

ÖĞRENCİLER UZUNGÖL´Ü ÇOK BEĞENDİ

Programda konuşma yapan öğrenciler ise yeşili,mavisi,doğası ve de en önemlisi sıcak kanlı ve de yüreği sevgi dolu insanları ile hem Trabzon İlimizi hem de Uzungöl´ü çok sevdiklerini fırsat buldukça Uzungöl´ü ve Trabzon İlimizi ziyaret etmek istediklerini sözlerine eklediler.

ÖĞRENCİLERDEN GÜZEL BİR SÜRPRİZ

Daha sonra Şanlıurfa´dan gelen Öğrenciler tarafından misafirlere yönelik mini bir Sıra Gecesi Etkinliği gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz birbirinden güzel türküleri muhteşem yorumları ile birleştirerek tadına doyum olmayan muhteşem bir program gerçekleştirdiler.

AKŞAM SAATLERİNDE AYRILDILAR

Öğretmenleri ile birlikte Uzungöl´de  ömürleri boyunca unutamayacakları muhteşem bir gün geçiren öğretmen ve öğrenciler akşam saatlerinde ise Uzungöl´den ayrılarak Trabzon İlimize geri döndüler.

18 MART´A KADAR TRABZONDALAR

15 Mart 2018 Perşembe sabahı Trabzon´a gelen Şanlıurfa´lı Öğretmen ve Öğrenciler İlimizde 4 gün boyunca Trabzonumuzun tarihi ve turistik yerlerini gezdikten sonra 18 Mart 2018 Pazar akşamı ilimizden ayrılacaklar

TOPLAMDA 9 ÖĞRENCİ GRUBU GELİYOR

Şanlıurfa Grubu Biz anadoluyuz Projesi kapsamında İlimize gelen ilk Grup.Mayıs ayının sonuna kadar Trabzon İlimize Toplam 9 Ayrı öğrenci grubu gelecek.

Her hafta Perşembe Günü İlimize gelecek olan Öğrenci Grupları İlimizde 4 gün kaldıktan sonra Trabzon İlimizden ayrılacaklar.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Gönül Köprüsü Uzungöl

İlginizi Çekebilir