Gözyaşları Sel Oldu!

Gözyaşları Sel Oldu!

Trafik kazasında hayatını kaybeden İlker Baygın son yolculuğuna gözyaşları arasında toprağa verildi

Çaykara İlçemizde 23.05.2015 Cumartesi Günü Elim bir trafik kazası sonunda hayatını kaybeden İlker BAYGIN göz yaşları ve Dualar ile Maçka Esiroğlu`nda son yolculuğuna uğurlandı.Hatırlanacağı gibi 23.05.2015 Cumartesi Günü Çaykara Uzungöl Kara Yolu Hadi Mevkiinde dört çocuk bisiklet ile giderken karşı yönden gelen bir otomobil ile çarpışmış çocuklardan İlker BAYGIN Olay yerinde hayatını kaybederken Mehmet KALMA ise yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

İlker BAYGIN için bu gün yüzlerce  vatandaş Maçka Esiroğlu Gayretli Köyüne gittik.Çaykara İlçesinden de yüzlerce vatandaş acılı günlerinde onları yalnız bırakmamak için İlker`in anne ve babasının yanında yer aldılar.

İlker BAYGIN`ın Cenaze Namazına Çaykara Kaymakamı Mustafa GÜL, Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇAMURALİ, Çaykaradaki Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görev yapan Daire Amirleri ve Devlet Memurları ile kalabalık bikr halk topluluğu katıldı. İlker BAYGIN`ın Öğretmenleri olan Çaykara Zeki Bilge İlkokulu ve Ortaokulu Öğretmenleri ile Çaykara`daki diğer okulların öğretmenleri törene tam kadro katılırken tören boyunca öğretmenlerin göz yaşları törene katılan herkesi ağlattı.

/resimler/2015-5/24/1819475266599.jpg

Genç Yavrumuz Öğle Namazından sonra  kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile mezarlığında defnedildi.

ÇİLELİ BİR YAŞAM ÖYKÜSÜ            

Bundan tam 15 yıl öncesinde Çaykara`nın yolunu tutmuşlardı Aygül-İzzet BAYGIN çifti. Maçka Esroğlu Gayretli Köyünden idiler ama yaşam mücadelesi onların yolunu Çaykara ile Trabzon arasında kesiştirmişti. Anne Aygül BAYGIN Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesinde firma elemanı olarak işe girmişti. Baba İzzet BAYGIN ise Trabzon`da Özel bir Şirkette çalışıyordu.

2001 Yılında hayatlarına bahar açmıştı Aygül-İzzet BAYGIN çiftinin. Çünkü bir erkek çocukları dünyaya gelmiş ve İlker hayata gözlerini Çaykara`da açmıştı. 4 Yıl sonra ise bu mutluluklarına iki kat daha fazla mutluluk ekleniyor ve  aileye biri kız  biri erkek olak üzere iki ikiz kardeş ekleniyordu.

Aygül Hanım kısa sürede okulun en takdir edilen elemanı olmayı başarmıştı. İşini severek ve isteyerek yapan görevi olsa da olmasa da hiç bir işten kaçmayan kendisine verilen her görevi kusursuz yerine getiren Aygül Hanımın bu özelliği hem çalıştığı kurumda hem de Çaykara İlçemizde büyük bir taktirle karşılanmıştı.Yani sözün özü artık Çaykara`lı olmuştu Aygül-İzzet BAYGIN Çifti.

Seneler çabuk geçmiş Küçük İlker büyümüş ve okula başlamıştı.Çok başarılı ve örnek bir öğrenci olan İlker`in İlkokuldan sonra Ortaokulu da başarı ile bitirmesine ise sadece 20 gün kalmıştı.İlker`in TEOG sınavları da çok iyi geçmişti.Trabzon`da İyi bir Lise kazanabilecek bir durumdaydı Sevgili  İlker.

Aygül-İzzet BAYGIN çifti tüm hazırlıklarını tamamlamışlardı. İlkerleri önümüzdeki yıl  Trabzon Merkezde bir okulda okuyacaktı.Bu yüzden onlar da yılların birikimi sonucu biriktirdikleri para ile Trabzon`da bir ev almışlar ve dayayıp döşemişlerdi.

Evet bu güzel hikaye ne yazık ki 23 Mayıs 2015`de göz yaşları ile noktalandı. Bisiklet ile gezmeye çıkan Sevgili İlker Yavrumuz ne yazık ki elim bir kaza sonucunda hem Sevgili İzzet-Aygül BAYGIN çiftini hem öğretmenlerini hem de Çaykara ve Maçka`yı göz yaşlarına boğarak ayrıldı aramızdan.

Bu gün hep birlikte Sevgili İlker`i son yolculuğuna uğurlamaya gittik.Ve Orada gördüğümüz sayısız fotoğraflardan iki tanesini çaykara gündem dostları ile paylaşarak bitirelim bu dramatik haberimizi.

Önce İlker`in İlkokul Öğretmeni ilişti gözümüze. Zeynep Öğretmen diğer bayan öğretmen arkadaşları ile birlikte bir anne şefkati ile saatlerce göz yaşı döktü.

Sonra Anne Aygül Abla`ya ilişti gözümüz. Çaykara`daki öğretmenler olarak baş sağlığı için yanına gittik Aygül Abla`nın. Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa DEMİRCİOĞLU`na döndü Aygül Abla. Ve de o hepimizin yüreklerini dağlayan hepimizi göz yaşlarına boğan cümleler çıktı ağzından."Uşağum Büyümüş Mustafa Hoca dedi. Uşağum sanki 30 yaşında.Tabuta Sığmadı Uşağum Mustafa Hoca."

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Göz Yaşları Sel Oldu
Alican
5.08.2015 02:52:01
TRAFIK CANAVARI.. Yeterince eğitim görmeden alınan ehliyetler.. bir de zaman ve mekân şartları.. Bir vesile.. Allah rahmet eylesin,geride kalnlara da başsağlığı dileriz.

İlginizi Çekebilir