Gümrükçüoğlu: Muhtarlara kapımız açık

Gümrükçüoğlu: Muhtarlara kapımız açık

Gümrükçüoğlu Dernekpazarı'nda muhtarlarla buluştu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ilçe muhtarları iğle toplantılarını sürdürüyor. Başkan Gümrükçüoğlu'nun bu seferki durağı Dernekpazarı idi. Şirin ilçede muhtarlarla bir araya gelen Başkan Gümrükçüoğlu mesai arkadaşları olan muhtarların yol göstericiliğinden her zaman yararlandıklarını ve kapılarının sonuna kadar muhtarlara açık olduğunu söyledi.

Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık, AK Parti İlçe Başkanı Zeki Avni Usta ve belediye meclis üyelerinin de katılımıyla muhtarlarla bir araya gelen Başkan Gümrükçüoğlu eşit hizmet anlayışı içerisinde hizmetlerini sürdürdüklerini kaydetti. Başkan Gümrükçüoğlu, Muhtarlarımızla zaman zaman görüyoruz. Her zaman onların hizmetindeyiz. Çünkü muhtarlarımız kamu hizmeti yapıyorlar. Onlar bizim mesai arkadaşlarımızdır. Şehre en iyi hizmeti getirmek için gece gündüz çalıyoruz. Şehrin her sahasına hizmet götürmeye çalışıyoruz.  Şehrin daha da gelişmesi için önemli adımlar atıyoruz. Ayrım yapmadan herkesi kucaklayıcı hizmetler yürütüyoruz ve bundan sonra da bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her ilçemize eşit hizmet anlayışı ile birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. ”ifadelerini kulandı.

Bahar ayının gelmesiyle birlikte yol, su ve kanal çalışmalarına başlandığını kaydeden Gümrükçüoğlu, Kasım ayına kadar bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Trabzon genelinde bu yıl 100 milyonluk asfalt, beton yol yanı sıra su ve altyapı çalışması yapmayı planlıyoruz. İlçe belediye başkanlarımız ve mahalle muhtarlarımızın taleplerine göre yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Hiçbir siyasi ayrım yapmadan tüm ilçelerimizde ve mahallelerimizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yatırımları adaletli bir şekilde dağıtmaya gayret edeceğiz. Bunu yaparken de ilçelerin alanı, nüfusu, yol ağı ve bugüne kadar yapılanların gözden geçirilmesi kriterlerine göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” İfadelerini kullandı.

Muhtarları dinleyerek notlarını alan Başkan Gümrükçüoğlu, Hizmetlerimizi etkin bir şekilde sürdürebilmemiz için ekonomik ve siyasi istikrar olması lazım. Bu nedenle 7 Haziran'daki seçim çok önemli. Hangi siyasi görüşten olursa olsun vatandaşlarımızın bu seçimde de istikrara oy vereceğine inanıyorum ve bekliyorum” şeklinde konuştu.



İlginizi Çekebilir