Gümüşhane´deki Kaza Çayıroba´yı Yaktı

Gümüşhane´deki Kaza Çayıroba´yı Yaktı

Gümüşhane İlimizde meydana gelen Feci Trafik Kazasının acısı İlçemiz Çayıroba Mahallesine düştü.Çayıroba Mahallesinin Genç Damatlarından Samet Çimen Gümüşhane´de meydana gelen Feci Trafik kazasında hayatını kaybetti.

Gümüşhane İlimizde meydana gelen Feci Trafik Kazasının acısı İlçemiz Çayıroba Mahallesine düştü.Çayıroba Mahallesinin Genç Damatlarından Samet Çimen Gümüşhane´de meydana gelen Feci Trafik kazasında hayatını kaybetti./resimler/2018-7/3/1320081537879.jpgHENÜZ 3 AYLIK EVLİYDİ

Trafik kazasında hayatını kaybeden Samet Çimen Bundan henüz 3 ay önce Çayıroba Mahallesinden Neşat Doğan´ın Dünyalar Güzeli Kızı Müberra ile bundan henüz 3 ay önce evlenmişti.

Taşkıran Eğitim Kurumları Müdürü olan İdris Hacımahmutoğlu´nun Dayısıunın Oğlu olan Neşat Doğan´ın kızı Müberra ile Samet Çimen bu sene Mart ayında masal tadında bir düğün ile evlenmişlerdi.

/resimler/2018-7/3/1320352788427.jpgDamat Samet Çimen Gümüşhane´de Organize Sanayi Bölgesinde Güvenlik Görevlisi olarak görev yapmakta idi.

GECE YARISI İŞ DÖNÜŞÜ KAZA YAPTI

1 Temmuz Pazar Gecesi Saat 00.20sıralarında Gümüşhane Tekkeköy Civarında İş Dönüşü evine dönmekte olan Samet Çimen, Erdal Altuntaş´ın kullandığı 29 DD 273 plakalı Servis Minibüsü ile duran bir Tır Kamyonuna arkadan çarptı./resimler/2018-7/3/1305157770324.jpgKaza yerinde hayatını kaybeden Genç Çaykara Damadı Samet Çimen´in kaza sonucu hayatını kaybetmesi Hem Çaykara İlçemizi hem de Çayıroba Mahallemizi göz yaşlarına boğdu.

GÜMÜŞHANE´DE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kazada Hayatını kaybeden Çaykara Damadı Samet Çimen 02 Temmuz 2018 Pazartesi Günü Gümüşhane İlimizde Yunus Emre Camiinde kılınan Cenaze namazının ardından göz yaşlkarı ve dualar eşliğinde aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

OF GÜMÜŞHANE´YE AKTI

Cenaze Merasimi dolayısı ile Trabzon,Of,Çaykara ve de değişik illerden gelen yüzlerce hemşerimiz Gümüşhane´ye giderek Genç Damadımız Sevgili Samet Çimen son yolculuğuna uğurladı.

HAYAT BU BİR TARAFTA DÜĞÜN BİR TARAFTA CENAZE

Genç Damat Samet Çimen´in cenaze namazının kılındığı Yunus Emre Camii ile daha bundan 3 ay önce düğünlerinin gerçekleştirildiği alanın aynı yerde olması cenaze merasimine katılan herkesi göz yaşlarına boğdu.

Çünkü Cenaze alanı ile düğün alanı aynı alan olarak kullanıldı.

Bundan daha 3 ay önce güle oynaya büyük bir mutluluk ile Dünya evine girmenin mutluluğunu yaşayan Genç Damat Samet Çimen evliliğinin üçüncü ayında ve de hayatının baharında aynı yerde aynı alanda göz yaşları ile son yolculuğuna uğuırlandı.

HER ÖLÜM ACIDIR

Hep aynı cümleleri kullanırız.Kim olursa olsun kaç yaşında olursa olsun her ölüm acıdır ve de her ölümün hem insanların üzerinde hem de toplumun üzerinde bıraktığı acı elbette ki farklıdır.

Ama Genç Damadımız Sevgili Samet Çimen henüz hayatının baharında genç yaşta aramızdan ayrılması tüm Çaykara Halkını göz yaşlarına boğdu.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Genç Yaşta aramızdan ayrılan Sevgili Samet Çimen´e Allah´tan Rahmet Başta Kayınpederi  Çaykara´lı Hemşerimiz Sevgili Neşat Doğan,Dayısının Oğlu Taşkıran Eğitim Kurumları Müdürümüz Sevgili  İdris Hacımahmutoğlu ve Çaykara´lı Gelin Kızımız Müberra Yeşil olmak üzere Tüm Aile Efratına ve de Gümüşhane,Çaykara ve Çayıroba Halkımıza Baş Sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İdris HACIMAHMUTOĞLU
3.07.2018 15:07:55
Elinize kaleminize sağlık.

İlginizi Çekebilir