Güney Kore Televizyonu,Turizm Merkezi Uzungöl'de Çekim Yaptı

Güney Kore Televizyonu,Turizm Merkezi Uzungöl

Güney Kore Televizyonu,Turizm Merkezi Uzungöl'de Çekim Yaptı

Güney Kore’nin en önemli 4 yayın istasyonundan  bir tanesi olan Eğitim Kamusal Yayın Kanalı EBS (Educational Broadcasting System)Eğitici yayın sistemi Turizm Merkezi Uzungöl’de çekim gerçekleştirdi.

Trabzon İlinde Trabzon Merkez ile Turizm Merkezi Uzungöl’de çekim planlaması yapan EMS Kamusal Yayın Kanalı Uzungöl çekimlerini 13 Ocak 2024 Cumartesi günü gerçekleştirdi.

Turizm Merkezi Uzungöl’ün muhteşem doğasına ,misafirperverliğine ve yemeklerine hayran kalan Güney Kore Televizyon ekibi Uzungöl’de değişik mekanlardan çok sayıda doğa ve manzara çekimleri gerçekleştirirken zaman zaman da Uzungöl’ün tanıtımı ile ilgili röportajlar da gerçekleştirdiler

2008 Yılından bu yana bir çok Ülkenin parlak medeniyetlerini, ve tarihi mekanlarını aynı zamanda doğal miraslarını  hayatlarını sürdüren insanların yaşam ve tarihlerini konu alan EBS Televizyon kanalı gerçekleştirmiş olduğu programlar ile yurt dışına seyahat etmeyi planlayan insanlara deneyemedikleri yerleri  tanıtıp çeşitli bilgiler kazandırıyorlar.

Güzel Türkiye’nin Doğal Ortam ve muhteşem manzarasını ,Türk Halkının kültür ve geleneğini,tarihi hikayelerini öğrenip,Türkiye’nin bilinmeyen gizli köylerini ve yerlerini dünyaya tanıtmaya çalışıyorlar.

EBS Kamusal Yayın Kanalı Türkiye’de gerçekleştireceği programlarda;

-Türkiye’nin güzel doğası ve manzarasını

-Türkiye’nin gizli köyleri,yöre sakinlerinin hayatları ve hikayeleri

-Türkiye’nin eşsiz kültür ve gelenekleri,tarihi hikayeleri,

-Türkiye’nin temsili Turistik Destinasyonları ve Şehirleri

Televizyon ekibi Türkiye’de 26 Aralık 2023-20 Ocak 2024 tarihleri arasında İstanbul,Safranbolu,Ankara,Kastamonu,Çorum,Amasya,Tokat,Giresun,Trabzon,Rize,Kars,Erzincan,Tunceli,Mardin,Şanlıurfa,Adıyaman,Kayseri,Nevşehir Aksaray illerinde çekimlerini gerçekleştiriyor.

Program ekibi Yönetmen Oh Yong HWAN  ve 2 yapımcı ile 1 oyuncudan oluşuyor

Belgesel Türünde Hazırlanacak olan Program 4 Mart 2024  Pazartesi saat 8.40 ve 7 Mart 2024 Perşembe günü saat 21.20’de EBS kanalında yayınlanacak.Dünya genelinde çekimleri yapılan program 45’er dakikalık 4 bölüm halinde ekranlara getirilecek.

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir