Güngören Trabzon'lular Derneğinden Elbistan'daki Çocuklara Bayram Desteği

Güngören Trabzon

Güngören Trabzon'lular Derneğinden Elbistan'daki Çocuklara Bayram Desteği

Fahri Düzenli

İstanbul Güngören Trabzon’lular Derneği tarafından Kurban Bayramında Kahramanmaraş’ta bulunan çocuklara yönelik Destek kampanyası gerçekleştirildi.

İstanbul Güngören Trabzonlular Derneği de Ramazan Bayramındaki yardım programını Kurban Bayramında da tekrarladı.Dernek adına çalışmaları yürüten ve Bölgeye giderek sahada Bayramı Depremzede çocuklar ile birlikte geçiren Yönetim Kurulu Üyesi  Yılmaz Ayyıldız gerçekleştirmiş olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı.

“”Güngören Trabzonlular Derneği Yönetimi olarak bu yıl Kurban bayramında da kardeş şehrimiz Kahramanmaraş Elbistan da oldum. 

Öncelikli olarak Kurban Bayramı için katkı sağlayan bağış yapan yurtdışından, yurt içinden bağışçılarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Güngören Trabzonlular Derneğimizin adına Elbistan Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Müdürü Emine Can tarafından belirlemiş 50 aile ve yetim kalan çocuklarımıza 1000’erTL katkı sağlandı. Aileler yetim kalan çocuklarımız dua ve teşekkür ettiler.

 Ayrıca  300 çocuğumuza da  bayram harçlığı olarak 1000’er TL dağıtım yaptık ve çocuklarımız bayram harçlıklarını alırken mutlulukları tüm yorgunluğumuzu unutturdu. O çocuklarımız destek olan abilerine ablalarına teşekkür mesajı gönderdiler. İki gün boyunca bizimle  beraber olan Elbistan sosyal hizmetler müdürlüğünden görevli değerli kardeşlerim Merve İnan ve Burak Mert Kul a da derneğimiz adına teşekkür ediyorum.



İlginizi Çekebilir