Güngören Trabzonlular Derneğinden Vefa Örneği

Güngören Trabzonlular Derneğinden Vefa Örneği

Merhum Hüseyin Bayraktar’ın Annesi Filiz Yılın Annesi Seçerek Plaketle Ödüllendirdi.

Trabzon Akçaabat İlçesi Ambarcık Mahallesinden olup, İstanbul Arnavutköy’de yaşayan ailenin oğlu Hüseyin Trabzonspor fanatiğiydi. Yakalandığı amansız hastalıktan kurtulup Trabzonspor’un şampiyonluğunu görmek en büyük arzusuydu. Bu arzusu gerçekleşmeden ölenlere Hüseyin’de eklendi.       

Güngören Trabzonlular Derneği Gençlik kolları başkanı Fatih Osmanoğlu ve yönetim kurulu üyesi Yılmaz Ayyıldız'ın organize ettikleri 8 Mayıs anneler günü Kahvaltılı programında anneler ve gençlik kollarımız ile tanışma ve kaynaşma yapıldı. Sonrasında geçtiğimiz yıl illet hastalıktan 11 yaşında hayatını kaybeden Hüseyin Bayraktar kardeşimizin annesi Filiz Bayraktar'ı yılın Annesi seçerek bu anlamlı günde onu unutmayıp yalnız bırakmadılar.

Trabzonspor şampiyon oldu. Kutlamalarının Yenikapı da yapıldığı gün, Anneler Gününe denk gelmişti. Filiz Bayraktar Annemizin 13 Yaşındaki oğlunu illet hastalıktan dolayı kaybetmiş ve gözyaşlarına boğulmuştu. Güngören Trabzonlular Gençlik Derneği de Hüseyin’i ve annesini unutmayıp, Yılın Annesini plaketle ödüllendirdi. Ödül töreninde Anne çok duygulanıp” Hayatımın en anlamlı ödülü oldu.

Anne Filiz :“oğlum şampiyonluğu göremedi. İnşallah Şampiyon olur ve kupasını mezarına götürürüz. Bu ailemizin en büyük arzusu. Ancak o zaman acımız biraz hafifler” dedi.

Dernek Başkanı Süleyman Bey’e Gençlik Kolları Başkanı Fatih le Yılmaz Ayyıldız a teşekkür ederim. “diyerek ödülünü aldı. Baba Köksal da oğlunun formasını giyerek iştirak ettiği törende Kupanın mezara götürülmesi en büyük arzusu olduğunu belirtti. Kupanın mezara götürülmesi için gereken neyse yapılmalı.

Haber: Fahri DÜZENLİ



İlginizi Çekebilir