Gurbetteki Acı Yürekleri Dağladı

Gurbetteki Acı Yürekleri Dağladı

Süleyman İNCE Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçirdiği Mide Kanseri hastalığından kurtulamayarak ve de Dönerdere ve Uzungöl´ü göz yaşlarına boğarak dün İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesindfe hayatını kaybeden Süleyman İNCE Van Özalp Dönerdere Köyünde göz yaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Bilindiği gibi Dönerdere Köyümüzden Ahmet İNCE´nin oğlu olan Süleyman İNCE aynı zamanda İstanbul´da bulunan ve herkes tarafından çok sevilen çok takdir edilen Doktor İrfan İNCE´nin de abisiydi.

/resimler/2015-7/3/2339177380649.jpgMerhum Süleyman İNCE´nin cenaze namazı Kuzeni İmam Yaşar GENEL tarafından kıldırılırken yine Uzungöllü Emekli İmam Recep DİLEK  tarafından ise duası yapıldı.Uzungöl ve Van´dan yüzlerce vatandaşın katıldığı cenaze töreninin ardından Merhum Süleyman İNCE Dönerdere Köyümüzde bulunan köy kabristanlığında defnedildi.

Aramızdan zamansız ayrılışı ile hepimizi göz yaşlarına boğan Merhum Süleyman İNCE´ye Allahtan Rahmet Kederli ailesine ve tüm Uzungöl Halkına baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz./resimler/2015-7/3/2339518162559.jpg                                                   ÇİLE İLE GEÇEN BİR ÖMÜR

Hayatı hep çile ve sıkıntılar ile geçti Sevgili Süleyman Abi´nin.Bizler onu komşuları ve yakın dostları olarak hep hayat ile mücadele ederek ya da hep çalışarak gördük.Kimbilir belkşi de yapısı böyleydi Sevgili Süleyman Abi´nin.50 senelik kısacık ömrünü hep çalışma ve hayata emek verme ile geçirdi.

Ama hep mutlu yaşadı Sevgili Süleyman Abi.Bizler onun yüzünün bir defa bile asıldığını ya da bir defa bile onun üzgün olduğunu görmedik şahit olmadık.Hayatı hep gülerek ve şakalaşarak yaşadı.

/resimler/2015-7/3/2340109256681.jpgVe de takvimler 2 Temmuz 2015´i gösterdiğinde ise Sevgili Süleyman Abi bizlere belki de öçmrünün en acı en büyük şakasını yapıyor tüm Dönerdere ve Uzungöl´ü göz yaşlarına boğarak son yolculuğuna uğurlanıyordu./resimler/2015-7/3/2340334100953.jpgAllah Mekanını cennet eylesin güzel insan.Başta da söylediğimiz gibi göz yaşları ver dualarla uğurluyoruz seni son yolculuğuna.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Gurbetteki Yürekleri Dağladı

İlginizi Çekebilir