Hakan Şeyma´sına Kavuşuyor

Hakan Şeyma´sına Kavuşuyor

Uzungöl´ün Sevilen Gençlerinden Hakan Alibeyoğlu Gümüşhane´den Şeyma Küçük ile hayatını birleştiriyor.

HAKAN ŞEYMA´SINA KAVUŞUYOR

Uzungöl´ün Sevilen Gençlerinden Hakan Alibeyoğlu Gümüşhane´den Şeyma Küçük ile hayatını birleştiriyor.

Uzungöl Çamlık Mahallesinden uzun seneler Uzungöl Belediyesinde çalıştıktan sonra emekli olan Aziz Aygün´ün Yeğeni olan Hakan Alibeyoğlu ile Aslen Gümüşhane´li olan Ancak İstanbul´da yaşayan ve İstanbul´dan Uzungöl´e Gelin Gelecek olan Şeyma Küçük´ün Düğün Törenleri 16 Haziran 20019 Pazar Akşamı Saat 19.00´da Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilecek.

/resimler/2019-6/10/1710300206197.jpg

Elektrik Elektronik Mühendisi olan,Özel Harekat Polisi olarak Erzurum Özel Harekat Bölge Müdürlüğünde görev yapan ve Uzungöl Halkı tarafından çok sevilen Hakan Alibeyoğlu´nun düğün töreninin çok kalabalık geçmesi bekleniyor.

Hakan Alibeyoğlu & Şeyma Küçük Çifti bu haberi Düğün Davetiyesi olarak kabul ediyor ve de bizlere şu şekilde sesleniyorlar..

Ey Yar?

Dua Gibisin Gönlümde?

Bilirim ?Besmelesiz?  Seversem Eğer Seni

Kabul olmazsın

O zaman şahit ol dediğime

?Seni İki Cihanda da Sevmeye?

Bismillahirrahmanirrahim?

?Bir Ömür Boyu Birlikteliğe İmza atacağımız bu en özel günümüzde Tüm Sevdiklerimizin Mutluluğumuza tanıklık etmesini istiyoruz.

/resimler/2019-6/10/1711106769713.jpg

Bizler Tüm Gönül Dostlarımıza ulaşarak Düğünümüze davet etmeye çalıştık.Ancak Yoğunluktan dolayı haber veremediğimiz ya da davetiye bırakamadığımız Gönül Dostlarımız mutlaka olacaktır.

Bu Vesile ile bu Gönül Dostlarımızdan okudukları bu haberi Düğün Davetiyesi olarak kabul edip Mutluluğumuzu paylaşmaya davet ediyoruz.

Düğün Törenimize göstereceğiniz İlgiden dolayı şimdiden Alibeyoğlu ve Küçük Aileleri adına Tüm Gönül Dostlarımıza teşekkür etmeyi bir görev kabul ediyoruz.

İLETİŞİM:

Hakan ALİBEYOĞLU-0530 7982061

DÜĞÜN

TARİH:16 Haziran 2019 Pazar

YER:Uzungöl Sezgin Otel Restaurant

SAAT:18.00-22.00



Anahtar Kelimeler: Hakan Şeyma sına Kavuşuyor

İlginizi Çekebilir