Halim Kurt Vefat Etti

Halim Kurt Vefat Etti

İlçemiz Taşkıran Mahallesi Kurşunlu Mevkiinin sevilen isimlerinden Halim Kurt vefat etti.

Bundan 8 sene önce Trabzon’da karşıdan karşıya geçmeye çalışırken bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan çok uzun zaman hastanede tedavi görmesine rağm en bir türlü bitkisel hayattan kurtulamayan ve hastaneden sonra evinde yatalak hasta olan Halim Kurt’un vefatı Çaykara İlçesini göz yaşlarına boğdu.

Çok uzun seneler Almanya’da ikamet eden ve Almanya’da da hemşerilerimiz tarafından çok sevilen Merhum Halim Kurt hayırsever ve yardımsever bir insan olarak tanınıyordu.

Mustafa Kurt’un babası,Elmalı Mahallesinden Rahmi Mutlu’nun dünürü olan Merhum Halim Kurt aynı zamanda Uzungöl’ün sevilen isimlerinden Cemal Dilek’in kayınpederi yine Uzungöl’ün sevilen Esnaflarından Yavuz Dilek’in ise dedesiydi.

Merhum Halim Kurt 12 Ağustos 2020 Çarşamba Günü Saat 15.00’da Kurşunlu Mahallesinde Maskeli ve Sosyal mesafe kuralına uygun olarak kılınacak cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak

Çaykara Gündem Ailesi olarak Merhum Halim Kurt’a Allah’tan Rahmet, aile bireylerine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Mustafa Kurt-Oğlu-0 536 3491065

Yavuz Dilek-Yeğeni-0 539 2361065

Rahmi Mutlu-Dünürü-0 536 9383220

ÖRNEK VE HAYIRLI BİR EVLAT

Mustafa Kurt…Merhum Halim Kurt’un oğlu…Tam 8 senedir yatalak babasına bakıyor Sevgili Mustafa Kurt.Hem de bir dakika bile bıkmadan yorulmadan.

Çok büyük bir özveri ile babasına tam 8 sene hizmet yaptı Sevgili Mustafa Kurt.Babasının yanından bir dakika bile ayrılmadı.Babasının tüm hizmetlerini bizzat kendi elleri ile yaptı.

Bir evladın babasına karşı olan tüm görevlerini kusursuz bir şekildeb yerine getirdi Sevgili Mustafa Kurt.

Ve bu gün babasına karşı tüm görevlerini yerine getirmiş bir evlat olarak babasını son yolculuğuna uğurlayacak.



Anahtar Kelimeler: Halim Vefat

İlginizi Çekebilir