Halk Bankasından Turizm Merkezi Uzungöl'e Gezici Şube

Halk Bankasından Turizm Merkezi Uzungöl

Halk Bankasından Turizm Merkezi Uzungöl'e Gezici Şube

Halk Bankası tarafından Turizm Merkezlerinden Uzungöl’e gezici şube açıldı.

Uzungöl Gölbaşı Mevkiinde Seyir Terası,Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tesisinin bulunduğu bölgede Trabzon Milli Parklar İl Müdürlüğünün bahçesine yerleştirilen Halk Bankası gezici Tır Kamyonu Turizm sezonu boyunca yerli halk ile yerli ve yabancı misafirlere hizmet verecek.

Halk Bankası gezici şubesinde bir bankada aranan tüm özellikler mevcut.Bankada döviz ve nakit işlemleri yapılabileceği gibi her türlü havale ile banka işlemleri yapılabilecek.

2023 Yılı Ağustos Ayının sonuna kadar hizmet vermesi planlanan Halk Bankası Gezici Şubesi ayrıca ATM’leri ile de 7/24 vatandaşlara hizmet verecek.

Çaykara Halk Bankası Müdürü Halil İbrahim Deberoğlu Gezici Banka Şubesinin Turizm Merkezi Uzungöl için çok önemli bir ihtiyaç olduğunu,yerli ve yabancı misafirlerden bu konu ile ilgili çok yoğun talepler aldıklarını,bu talepleri Genel Merkeze ileterek Halk Bankası Gezici Şubesinin Uzungöl’e kazandırıldığını ifade etti.

Halk Bankası Çaykara Şubesi olarak Kaliteli Hizmet anlayışı ve tecrübeli personelleri ile Turizm sezonu boyunca misafirlere hizmet vereceklerini ifade eden Müdür Deberoğlu,uygulamadan misafirlerin çok memnun kaldıklarını,özellikle yabancı misafirlerin döviz bozdurma konusunda sıkıntılar yaşadıklarını,Gezici Şube aracılığı ile artık misafirlerin güven içinde dövizlerini rahatlıkla bozdurabileceklerini,ayrıca  7/24 ATM imkanı ile vatandaşlara hizmet taşıyacaklarını sözlerine ekledi.

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir