Halk Eğitim Merkezi Binasının Çatısı Yenilendi.

Halk Eğitim Merkezi Binasının Çatısı Yenilendi.

Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binasının çatısı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’un katkıları ile yenilendi.

1990 Yılında hizmete açılan ve 30 seneden fazla bir süredir Çaykara insanına hizmet veren içinde Çaykara Halk Eğitim Merkezi  Müdürlüğü,Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Toplantı Salonu ile Çaykara insanına hizmet veren Çaykara Halk Eğitim Merkezi binasının çatısı hizmete açıldığı 1990 yılından günümüze kadar hiç tadilat görmemişti.Çatı artık kullanılamaz hale gelmiş ve her tarafı akıtmaya başlamıştı.

Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan durumu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile paylaşmış ve birlikte kaynak arayışına gidilmişti.

28 Ekim 2021 Çarşamba günü ise Çaykara Halk Eğitim Merkezi Okul aile Birliği Olağan Genel Kurulu gerçekleştirilmişti.Aynı gün Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da Çaykara ziyaretini gerçekleştiriyordu.Çaykara Halk eğitim Merkezi Olağan Genel Kurulunda Başkanlığa seçilen Tunç Bilek Özbay Başkan Zorluoğlu’na rica etmiş ve Genel Kurula katılmasını istemişti.Genel Kurulu ziyaret eden Başkan Zorluoğlu’na Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan tarafından binanın eksikleri ifade edilmişti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Çaykara ziyaretinin hemen ardından çatının yeniden yapılması için talimat verdi.Ve sadece 2 haftalık bir süre içinde Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binasının çatısı yenilenerek hem kış mevsimine hazır hale getirildi hem de  modern görünümü ile Çaykara İlçesine farklı bir güzellik katmış oldu.

BAŞKAN TOK’TAN TEŞEKKÜR

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok  Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na Çatı Onarımına sağlamış oldukları destekten dolayı teşekkür etti.Başkan Tok konu ile ilgili olarak sosyal paylaşım sitesinden bir mesaj yayınladı.Başkan Tok’un mesajı şu şekilde;

“Halk eğitim merkezi binası çatı onarımına destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn Murat Zorluoğlu Bey'e teşekkür ederim.

MÜDÜR ÇAMURALİ’DEN TEŞEKKÜR

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali  Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na,Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan’a ve Çaykara Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Tunç Bilek Özbay’a  Çatı Onarımına sağlamış oldukları destekten dolayı teşekkür etti.Müdür Çamurali  konu ile ilgili olarak sosyal paylaşım sitesinden bir mesaj yayınladı.Başkan Tok’un mesajı şu şekilde;

Çaykara Halk Eğitim Merkez Binamızın çatısını yenileyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu'na ve destek veren Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok 'a, Halk Eğitim Merkezi Müdümüz Sayın İzzet Gönan’a ve Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Tunç Bilek Özbay’a, teşekkür ederiz.

TOPLUMA HİZMET BİR GÖNÜL İŞİDİR

Topluma hizmet bir gönül işidir. Hangi iş olursa olsun bir insan gönülden istiyorsa arzu ettiği alanda mutlaka başarılı olur. Çaykara insanı azmi ve cesareti ile hem Trabzon’da hem de Ülkemizin her tarafında örnek gösterilen bir yapıya sahip.Tabiri caiz ise azmi ve cesareti ile tuttuğunu koparır Çaykara insanı.

Bunun son örneğini 20 gün önce yaşadık.28 Ekim 2021.Çaykara Halk Eğitim Merkezi Okul aile Birliği Toplantısı. Tunç Bilek Özbay Genel Kurul’da Okul Aile Birliği Başkanlığına seçildi. Genel Kurul devam ederken yeni Başkan Özbay dışarı fırladı. Çünkü Halk Eğitim Merkezinin çatısının yapılması gerekiyordu. Ve o gün Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Murat Zorluoğlu da Çaykara ziyaretindeydi. Bunu fırsata çevirmesi gerekiyordu Başkan Özbay koştu yakaladı Başkan Zorluoğlu’nu. O tatlı ve ikna edici konuşması ile Başkan Zorluoğlu’na derdini anlattı. Genel Kurula katılmasını rica etti. Ve Başkan Zorluoğlu da Tunç Bilek Özbay’ın azmi sayesinde Çaykara İlçesinin en önemli sorunlarından bir tanesi olan Halk eğitim Merkezi çatsı sorununa el atarak bu sorunu çözmüş oldu.

Dedik ya Çaykara insanı azmi ve cesareti sayesinde her yerde farklı ve özel bir insandır.



İlginizi Çekebilir