Halkbank Çaykara Şubesi Açıldı!

Halkbank Çaykara Şubesi Açıldı!

Çaykara´da yeniden açılan Halk Bankası şubesi resmi olarak işlem yapmaya başladı.

Çaykara´da 2002 yılında ekonomik kriz nedeniyle kapanan Halkbank Çaykara Şubesi 13 yıl aradan sonra tekrar vatandaşın hizmetine açıldı. 

2002 yılından ekonomik krizle birlikte Çaykara´da kapanan Halk Bankası şubesi 08 Ağustos 2015 tarihi itibariyle yeniden resmi olarak açılarak ilçe halkına hizmet vermeye başladı. 

Son yıllarda İlçemizde Turizm sektörünün canlanması, ticaret hacminin büyümesiyle birlikte büyük hareketlilik yaşayan Çaykara´da, ihtiyaçları karşılama noktasında tek banka şubesinin yetersiz kalması nedeniyle son dönemlerde ikinci banka şubesinin açılmasıyla ilgili yapılan çalışmalar, Halk Bankası Genel Müdürlüğünün Çaykara´ya Banka şubesinin açılmasıyla noktalandı.

/resimler/2015-8/15/0000305260309.jpgÇaykara´da Halk Bankasının açılması yöre halkı ile birlikte Kobi´ler, küçük ve orta ölçekli işletmeler tarafından memnuniyetle karşılandı. ?İlçede tek bankanın hizmet vermesi ilçe için yetersiz olduğu, bu nedenle son yıllarda büyüyen Çaykara ekonomisinin, ihtiyaçlarının karşılanamadığını ifade eden ilçe halkı, "Halk Bankası yetkilileri sesimizi duydu ve buraya şube açtı. Rekabetin olmadığı yerde hizmet kalitesi de düşer. İkinci bir banka şubesinin ilçemizde açılmasıyla, hem rekabet ortamı oluşacak, ayrıca hizmet kalitesi de artacak. Daha önce esnaflarımız Halk Bankasında işlem yapmak için Of ilçesine gitmek zorunda kalıyordu. Böylece bu sıkıntılar sona erdi. Yeni açılan banka şubesinin yeniden kapanmaması için hepimiz destek olacağız, Banka şubesinin halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz,"dediler. /resimler/2015-8/15/0001154323752.jpg13 yıl önce kapanan Halk Bankası şubesini yeniden açtıklarını ifade eden kurucu yönetici Onur Kamiloğlu, ?2002 yılında Türkiye deki Finansman sektöründeki krizin devamında birçok banka, Kar-Zarar analizi yaparak bazı lokallerdeki Banka şubelerini kapatmak zorunda kaldı. Halk Bankası´da o nedenlerden dolayı 2002 yılında kapanmıştı. Bugün 08 Ağustos 2015 tarihi itibariyle Halk Bankası Şubemiz Çaykara´da resmi olarak yeniden hizmete başlamıştır. Bu Çaykara halkına hayırlı uğurlu olsun. Bankamız Çaykara´ya şube açmakla üzerine düşen görevi yerine getirmiştir. Bu şubeyi yaşatmak, 2002´deki faciayı bir daha yaşamamak için Çaykara halkının gereğini yapacağını düşünüyorum,?dedi. 

BANKAMIZ ÇAYKARA´DA GEREĞİNİ YAPACAK 

Kamiloğlu, ?Bankacılık sektörü finansman söktürün bir enstrümanı, aracı kurumu. Bankanın gittiği yerlerde ekonomiye destek verir. Daha doğrusu Bankalar fon fazlalığı olan tüzel ve gerçek kişilerle Fon talep edenlerle köprü vazifesi görevini yürüten aracı bir kurumdur. Genel Müdürlüğümüz bu temel fonksiyonunu yerine getirmek amacıyla Çaykara´da Bankanın şubesini açtı. Burada özellikle Kobi´lerin, küçük ve orta ölçekli işletmelerin, işletme ve yatırım sermaye ihtiyaçlarını karşılamak, Çalışanların ve bireysel müşterilerin tüketici, taşıt ve konut gibi muhtelif kredi ihtiyaçlarına cevap verme anlamında, atıl fonu olanların fonlarını faiz oranlarıyla nemalandırma biçimi ile bir köprü vazifesi ifa edeceğiz burada. 

ÇAYKARA HALKI BANKAMIZA SAHİP ÇIKACAK

Halk Bankası şubesinin Çaykara halkına hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Kamiloğlu,? Halk Bankası şubesi Çaykara´ya şube açmakla üzerine düşen görevi yerine getirmiştir. Bundan sonra Çaykara´da ve dışarıda yaşayan ilçe halkının bankamıza sahip çıkacağını ve gereğinin yerine getirerek şubemizi burada yaşatacaklarını cani yürekten inanıyorum. Bizler burada kalıcı kişiler değiliz ama banka her zaman burada olacaktır. Özellikle tekrar söylemek istiyorum. Çaykara insanı ve esnafı bize destek verirse, banka burada yaşar, ama bu desteği vermezlerse en ufak bir çalkantıda 2002 örneği gibi bankanın kapanması gündeme gelebilir,? ifadesini kullandı. 

BANKA İLETİŞİM

Banka yöneticisi: 0545 588 88 53

Şube Telefon     : 0462-616 21 97

e-posta: okamiloglu@halkbank.com.tr 

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir