Haros´ta Ali Aydoğan Ağlattı

Haros´ta Ali Aydoğan Ağlattı

İlçemiz Haros Mahallesinden Ali Aydoğan yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak Hakkın Rahmetine kavuştu.

HAROS´TA ALİ AYDOĞAN AĞLATTI

İlçemiz Haros Mahallesinden Ali Aydoğan yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak Hakkın Rahmetine kavuştu.

Yaklaşık 3 senedir Kanser Hastalığı ile Mücadele eden ve Trabzon´da Hastanede Tedavi Görmekte olan Ali Aydoğan Kanser Hastalığına daha fazla direnemedi ve de 86 Yaşında Yaşam Savaşını kaybetti.

Çok yönlü yapısı,sıcak ve cana yakın her insana değer veren özelliği  ve Örnek bir İnsan olarak Çevresi tarafından çok sevilen ve de saygı gösterilen Ali Aydoğan´ın zamansız ölümü Hem Çaykara İlçemizi hem de Yaylaönü Mahallemizi, göz yaşlarına boğdu.

Merhum Ali Aydoğan Uzungöl´ün Genç Turizmcilerinden Haros Komları Mevkiinde Turizm İşletmeciliği yapan İhsan Genç´in Dayısı,Yaşar ve Selami Aydoğan´ın ise babalarıydı.

Merhum Ali Aydoğan Amcamız  Yaylaönü Mahallemizde 18 Temmuz 2018 Günü İkindi Namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından Yaylaönü Mahallemizde bulunan Aile Kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Ailesi olarak aramızdan zamansız ayrılan Merhum Ali Aydoğan Amcamıza Allahtan Rahmet,başta kederli ailesi olmak üzere Tüm Çaykara ve Yaylaönü Mahalle Halkımıza Baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Yaşar AYDOĞAN-0 532 5716156

Selami AYDOĞAN-Oğlu-0 532 6647569

İhsan GENÇ-Yeğeni-0 533 2586012



Anahtar Kelimeler: Haros Aydoğan Ağlattı

İlginizi Çekebilir