Hasan Karoğlu'na Son Veda

Hasan Karoğlu

Çaykara İlçesinde Geçirdiği Kalp Krizi Sonucunda Vefat Eden İnşaat Yüksek Mühendisi Hasan Karoğlu Göz Yaşları ve Dualar Eşliğinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

12 Kasım 2020 Perşembe Günü vefat eden Çaykara İlçesinin yetiştirmiş olduğu en önemli değerlerden inşaat yüksek mühendisi Hasan Karoğlu  Çaykara İlçesinde kılınan cenaze namazının ardından İlçemiz Işıklı Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında göz yaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Her gün yaptığı gibi Çaykara Çarşısını ziyaret eden,dostları ile sohbet ettikten sonra yolda yürürken kalp krizi geçiren Hasan Karoğlu yığıldığı yerde yaşamını yitirmişti.

Uzun seneler inşaat yüksek Mühendisi olarak Ülkemizi yurt içinde ve yurt dışında büyük bir başarı ile temsil eden Hasan Karoğlu emekliye ayrıldıktan sonra ise İlçemiz Işıklı Mahallesinde bulunan evinde ikamet ediyordu.

9 Yabancı dil bilen ve Evinde oluşturmuş olduğu kütüphanede 5000’den fazla yerli ve yabancı kitabı bulunan Hasan Karoğlu zamanının büyük bir bölümünü evinde kitap okuyarak geçiriyordu.

Merhum Hasan Karoğlu 13 Kasım 2020 Cuma günü saat 14.00’da İlçe Terminal alanında Hijyen Kurallarına uygun bir şekilde sınırlı katılım,maske ve sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde kılınan cenaze namazının ardından İlçemiz Işıklı Mahallesinde bulunan Aile kabristanlığında göz yaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı

Merhum Hasan Karoğlu’nun cenaze namazına Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol,Çaykaraesnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Savaş Dündar, Çaykara İlçesinin Trabzon’daki Sembol ismi Eczacı Necdet Durgun, İlçe dışından gelen bir çok misafir ile vatandaşlar katıldılar.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhum Hasan Karoğlu’na Allah’tan Rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.



Anahtar Kelimeler: Hasan Karoğlu'

İlginizi Çekebilir