Hatay'dan Çaykara'yı Yasa Boğan Haber

Hatay

İlçemiz Demirli Mahallesinden Yasin Aslan Hatay’de meydana gelen deprem felaketinde ailesi ile birlikte hayatını kaybetti.

İlçemiz Demirli Mahallesinden Yasin Aslan Hatay’de meydana gelen deprem felaketinde ailesi ile birlikte hayatını kaybetti.

Aslen İlçemiz Demirli Mahallesinden olan ve ailesi ile birlikte Samsun Bafra’da ikamet eden ve Askeri Personel olarak eşi ve çocukları ile birlikte Hatay’da ikamet eden Yasin Aslan 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketinde eşi ve çocukları ile birlikte kaldığı binanın çökmesi sonucu enkaz altında kaldılar.

Subay Yasin Aslan,eşi ve iki kızı gerçekleştirilen arama kurtarma çalışmalarında kurtarılmayarak Çaykara İlçesini göz yaşlarına boğdular.

Subay Yasin Aslan,Eşi ve kızlarının cenazeleri ailesinin ikamet ettiği Samsun Bafra’ya getiriliyor.11 Şubat 2023 Cumartesi günü Samsun Bafra’da son yolculuklarına uğurlanmaları bekleniyor.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Çaykara İlçesini yasa Boğan Merhum Yasin Aslan,eşi ve çocuklarına Allah’tan rahmet,kederli ailesine balş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Ali Aslan-Babası-0 544 844 2846

Abdurrahman Aslan-Amcası-0 532 5212187



Anahtar Kelimeler: Hatay' Çaykara' Boğan Haber

İlginizi Çekebilir