Hatay'dan Uzungöl'e Gelin Geldi

Hatay

Hatay’dan Sevim Sağlamkaya ile Uzungöl’den Abdullah Karatay Uzungöl Zeen Cafe Restaurant’ta gerçekleştirilen düğün töreni ile evlendiler.

Hatay’dan Sevim Sağlamkaya ile Uzungöl’den Abdullah Karatay Uzungöl Zeen Cafe Restaurant’ta gerçekleştirilen düğün töreni ile evlendiler.

Hatay’dan Karadeniz ve Ülke turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’de Zeen Cafe’de Usta Aşçı olarak çalışmaya gelen Sevim Sağlamkaya Uzungöl’den Abdullah Karatay ile hayatını birleştirme kararı aldı.

Genç çiftlerin Düğün Törenleri 08 Mayıs 2023 Pazartesi akşamı Uzungöl Zeen Cafe Restaurant’ta gerçekleştirildi.

Genç çiftlerin düğün törenlerine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk, Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk,Köseli Mahallesi Muhtarı Mustafa Özen ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Uzungöl düğün törenlerinin vaz geçilmeyen iki ismi Erol Akyüz ile Ahmet Karaca’nın sahne aldığı Genç Çiftlerin düğün törenlerinde düğüne katılan misafirler birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Yaş pasta ve Takı töreni ile devam eden genç çiftlerin düğün töreninde özellikle takı töreni esnasında düğün törenine katılan misafirler uzun kuyruklar oluşturarak genç çiftlerin mutluluklarını paylaştılar.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden genç çiftlerin düğün törenleri çekilen aile fotoğrafları ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel kararlarını veren Sevim & Abdullah Karatay  çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir ömür diliyoruz.

KAYNAK:AA



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Hatay'' Gelin Geldi

İlginizi Çekebilir