Hatice İle Mustafa Uzungöl'de Hayatlarını Birleştirdiler

Hatice İle Mustafa Uzungöl

İlçemiz Uzungöl Mahallesinden Hatice Aygün ile Taşlıgedik Mahallesinden Öğretim görevlisi Mustafa Aydın Uzungöl’de gerçekleştirilen Düğün töreni ile evlilik yolunda ilk adımlarını attılar.

Genç çiftler 30 Nisan 2023 Pazar Günü İstanbul Pendik Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek olan Resmi Nikah Töreni ile birlikte evlilik yolculuklarını tamamlamış olacaklar.

Uzungöl Mahallesinden Gencağa Muhammet & Fatma Aygün  çiftinin dünyalar güzeli kızları,Uzungöl Sezgin Otel Sahibi İsmail Sezgin’in yeğeni Hatice Aygün ile Taşlıgedik Mahallesinden olup İstanbul’da ikamet eden Fethiye &Dursun Aydın çiftinin yakışıklı oğlu Öğretim Görevlisi Mustafa Aydın 22 Nisan 2023  Cumartesi Günü Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilen dillere destan muhteşem bir düğün töreni ile evlendiler.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Muradiye Meslek Yüksek Okulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikleri Bölümü Öğretim Görevlisi olarak görev yapan Çaykara’lı Mustafa Aydın Matematik ile ilgili alanlarda derslere giriyor.

Genç çiftlerin Düğün Törenlerine Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı ve Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl Birlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz,Çaykara Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Akyüz ile çok kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Sezgin Otel Müzik ekibinin sahne aldığı düğün organizasyonunda davetliler gönüllerince eğlenmenin mutluluğunu yaşadılar.

Gelinin Babası Mehmet Aygün,Dede İsmail Sezgin ve Damadın Babası Dursun Aydın’ın heyecanları düğün töreni boyunca gözlerinden okunurken ,Düğün Töreni boyunca her masayı tek tek dolaşarak davetliler ile yakından ilgilenmeleri Düğün Törenine katılan misafirler tarafından takdir ile karşılandı.

Yaş pasta ve Takı Töreni ile devam eden genç çiftlerin düğün törenlerinde özellikle Takı Töreni esnasında düğüne katılan davetliler çok uzun kuyruklar oluşturarak hem gelin ve damadın mutluluklarına tanıklık ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar.

Takı Töreninin ardından eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken çekilen aile fotoğrafları ile düğün töreni sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Hatice & Mustafa Aydın çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,Genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



İlginizi Çekebilir