Hayalindeki Futbolcu İle Aynı Takımda Oynamaya Hazırlanıyor.

Hayalindeki Futbolcu İle Aynı Takımda Oynamaya Hazırlanıyor.

Çaykara’lı Ömer Tuncer,Trabzonspor’da hayalindeki oyuncu Çaykara’lı Yusuf Yazıcı ile aynı takımda top koşturmaya hazırlanıyor.

Çaykaraspor Altyapısından yetiştikten sonra Trabzonspor Altyapı Takımına Transfer olan Çaykara’lı Ömer Tuncer Hayalindeki futbolcu olan Çaykara’lı Yusuf Yazıcı ile aynı takımda top koşturmaya hazırlanıyor.

Çaykara’lı Ömer Tuncer…Futbol anlamında çok yetenekli olan bir sporcu. Akademik başarısının yanı sıra boş zamanlarını futbol ile geçiren Ömer Tuncer’in en büyük sevdası her Trabzon’lu vatandaşın olduğu gibi elbette ki Trabzonspor. Her Çaykara’lı gibi o da Trabzonspor’un futbol anlamında yetiştirmiş olduğu Uluslar arası futbol dünyasında Ülkemizi çok büyük bir başarı ile temsil eden Çaykara’lı Milli Futbolcumuz Yusuf Yazıcı hayranı Ömer Tuncer.

Bundan 5 sene önce Çaykara Zeki Bilge Ortaokulunda öğrenci olarak okurken.Okul öğrenci Meclisi Başkanlığına aday olur Ömer Tuncer.Ce seçim vaadi olarak da arkadaşlarına söz verir.

-Eğer beni Okul öğrenci meclisi Başkanı seçersiniz.Söz veriyorum Yusuf Yazıcı’yı okula getireceğim.

Seçim yapılır. Arkadaşları Ömer Tuncer’i Okul Öğrenci Meclisi Başkanlığına seçerler. Ömer arkadaşlarına vermiş olduğu sözü yerine getirir.Dönemin Okul Aile Birliği Başkanı Ali Şükrü Aydın ile iletişime geçer ve Okul Aile Birliği Başkanını destekleri ile Yusuf Yazıcı’yı Zeki Bilge Ortaokuluna getirmeyi başarır ve arkadaşlarına vermiş olduğu sözü yerine getirir. Futbol anlamında çok yeteneklidir Ömer Tuncer.Nitekim bundan 2 sene önce Trabzonspor Kulübü tarafından gerçekleştirilen oyuncu seçmelerinde Ömer Tuncer’in yeteneği Trabzonspor Kulübü Yetkilileri tarafından keşfedilir ve Trabzonspor Kulübüne transferi gerçekleşir Ömer Tuncer’in.

İki senedir Trabzonspor altyapı takımlarında büyük bir başarı ile forma giyiyor Ömer Tuncer. Şu anda Trabzonspor U -15 Futbol takımında forma giyiyor ve hayalindeki takım olan Trabzonspor’da forma giyebilmek için belki de yaş olarak biraz daha büyümeyi bekliyor. Şu an hayalindekTakım Trabzonspor ve rüyasında birlikte oynamayı hayal ettiği idolü olarak kabul ettiği Yusuf Yazıcı ile Trabzon Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde aralarında sadece bir antrenman sahası var. Trabzonspor Altyapı Takımı ile Şampiyonluk Kupasını havaya kaldırırken Çaykara’lı Abisi Yusuf Yazıcı Onunun bu tatlı heyecanını paylaşmak üzere yanındaydı.

Kim bilir belki de Ömer’in hayali gerçeğe dönüşür.Ve Çaykara’lı iki futbolcu.Yusuf Yazıcı ve Ömer Tuncer. Çaykara’nın iki gurur kaynağı. Trabzonspor’da birlikte forma giyerler ve Çaykaralılar olarak da bizim sevincimiz ikiye katlanmış olur. Kimbilir. Belki de Şampiyonluk Kupasını Çaykara’lı iki oyuncu birlikte taşıyacak. Yusuf Yazıcı ve Ömer Tuncer.

Haydi bakalım Ömer…Neden olmasın.



İlginizi Çekebilir