Haydi Trabzon...Ahmet Karaca´ya Destek Zamanı

Haydi Trabzon...Ahmet Karaca´ya Destek Zamanı

Tv 8 Ekranlarında Yayınlanan Müzik Yarışma Programında Çaykaralı Sanatçımız Ahmet Karaca 17 Eylül´de Sahneye Çıkıyor

Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan ve Tv 8 ekranlarında yayınlanan Rising Star Türkiye İsimli Müzik Yarışma programında Birinci Tur sona erdi. Çaykara´lı Sanatçımız Ahmet Karaca 17 Eylül 2015 Perşembe akşamı 2. tur heyecanı için ekranlarımızda olacak.

Birinci Turda okuduğu "Karayemiş Fidanı" isimli türkü ile 73 puan alan ve ikinci tura yükselmeyi başaran Ahmet Karaca Perşembe akşamı da iyi bir performans sergileyerek 80 puan barajını aşmayı hedefliyor./resimler/2015-9/15/1730146623194.jpg70 Puan barajını aşamayan yarışmacıların elendikleri yarışma programında Rising Star Türkiye´yi diğer Yetenek ve Ses Yarışmalarından ayıran özelliği oylamanın SMS´siz ve ücretsiz bir şekilde akıllı telefonlar üzerinden yapabilmek.Rising Star Türkiye´deki yarışmacıları desteklemek isteyen izleyicilerin Android veya İos Marketlerden Tv 8 Yan Ekran uygulamasını indirmesi gewrekiyor.Facebook ve Twitter hesabı üzerinden faydalanılabilen uygulamadan yarışmacının ekranda bulunduğu süre içinde yararlanılabiliyor.Rising Star Türkiye Yarışmacılarının bir üst tura atlaması için seyircilerden aldığı oy oranının %70 ve üzeri olması gerekiyor.

Yarışma İle ilgili olarak fikirlerini aldığımız Ahmet Karaca Karadeniz Müziğini temsil etmek amacı ile yarışmaya başvurduğunu ifade etti.Karadeniz insanının desteği ile ilk turda başarılı olarak 2. tura yükseldiğini ifade eden Ahmet Karaca aynı desteği ikinci turda da bulmayı hedeflediğini ifade etti. Karadeniz Müziğine uzun seneler hizmet vermeyi amaçladığını ifade eden Ahmet Karaca "Karadeniz İnsanının bana olan güvenini asla boşa çıkarmayacağım.Karadeniz Müziğine özgün ve seçkin eserler kazandıracağım" dedi.

Trabzon´daki bir çok düğün,program ve organizasyonlarda Müzisyen olarak görev alan Sanatçı Kardeşimiz Sevgili Ahmet Karaca´nın bir üst tura çıkabilmesi için gerekli desteği Tüm Trabzon ve Karadeniz Halkımızın vereceğine yürekten inanıyor ve Sanatçı Dostumuz Sevgili Ahmet Karaca´ya Çaykara Gündem Ailesi olarak Tüm Karadeniz Halkı Adına Başarılar Diliyoruz.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir