Haydi Çaykara'm Maça

Haydi Çaykara

Çaykaraspor U-18 Futbol Takımı Grubundaki ilk maçında Bu gün saat 13.00'da Çaykara İlçe Stadyumunda Trabzon İlinin köklü takımlarından Bahçecikspor’u konuk edecek.

Çaykara İlçe Stadyumunda saat 13.00’da başlayacak olan karşılaşma için nefesler tutuldu.Çaykaraspor Futbol Takımı Teknik Direktör Akif Kıroğlu yönetiminde son hazırlıklarını yaparak maç saatini beklememeye başladı.

Çaykaraspor Teknik Heyet ve futbolcuları Çaykara Halkının tribünleri tıklım tıklım doldurarak takımımıza destek vermelerini bekliyorlar.

KAYMAKAMLIK VE BELEDİYEDEN MAÇA DAVET

Çaykara Kaymakamlığı,Çaykara Belediyesi ve Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Sosyal medya hesaplarından yapmış oldukları duyurular ile Çaykara Halkını maça davet ettiler.

Çaykaraspor U-18 Takımının maç programı şu şekilde:

TAKIMLAR

TARİH

GÜN

SAAT

YER

Çaykaraspor

Bahçecikspor

08.10.2022

Cumartesi

13.00

Çaykara İlçe Stadyumu

Yavuz Selim Gençlik

Çaykaraspor

15.10.2022

Cumartesi

13.00

ASKF

Çaykaraspor

Maçkaspor

22.10.2022

Cumartesi

13.00

Çaykara İlçe Stadyumu

Beşikdüzü Yeşilköyspor

Çaykaraspor

30.10.2022

Pazar

13.00

Beşikdüzü

Çaykaraspor

Sürmenespor

05.11.2022

Cumartesi

13.00

Çaykara İlçe Stadyumu

Merkezgücüspor

Çaykaraspor

12.11.2022

Cumartesi

13.00

A.Suat

Çaykaraspor

Trabzon Söğütlüspor

20.11.2022

Pazar

13.00

Çaykara İlçe Stadyumu

Çaykaraspor

Gençlerbirliği

27.11.2022

Pazar

13.00

Çaykara İlçe Stadyumu

Tütünspor

Çaykaraspor

03.12.2022

Cumartesi

13.00

ASKF

KAYMAKAM GÜZEL-ÇAYKASPOR’U YALNIZ BIRAKMAYALIM

Çaykara Kaymakamlığı,Çaykara Belediyesi,Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Çaykara Halk Eğitim Merkezinin ortak çabaları ile Çaykara Spor Efsanesini yeniden Yeşil Sahalara çıkarabilme sevdası ile yola çıktıklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel, başta Kulüp Başkanı Fatih Sultan YILMAZ olmak üzere herkesin büyük bir özveri ile emek vererek çok önemli bir süreci atlattıklarını sözlerine ekledi.

Çaykara İlçemize Gönül veren her Çaykara´lı Hemşerimiz gibi kendilerinin de Çaykara Spor´un ayağa kalkması ve gençlerimizin güçlerini yeşil sahalarda temsil ederek Çaykara İlçemizi gururla temsil etmesi için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirdiğini ifade eden Kaymakam Muhammet Güzel, şimdi ise Destek zamanı olduğunu 8 Ekim Cumartesi Günü saat 13.00’da U-18 Takımımızın Bahçecik Spor ile,9 Ekim Pazar Günü ise U-16 Takımımızın Of Belediyesi Bölümlü Spor ile yapacakları müsabakalarda tüm Çaykara Halkını yanlarında görmek istediklerini ifade etti.

KAYMAKAM GÜZEL,BAŞKAN TOK VE PROTOKOL KATILIYOR

Çaykara Spor U 18 Futbol Takımının Bahçecik SporFutbol Takımı ve U 16 Futbol Takımının Of Belediyesi Bölümlü Spor  ile gerçekleştireceği karşılaşmaları,Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile Protokol üyeleri Tribünden takip ederek takımlarımıza destek verecekler.

MÜDÜR KURT-TÜM ÇAYKARA’YI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ

8 Ekim 2022 Cumartesi günü U-18 ve 9 Ekim 2022 Pazar Günü ise U-16 takımları ile   Çaykara İlçesi olarak tatlı bir heyecan yaşayacaklarını ve bu tatlı heyecanı Çaykara Halkı ile paylaşmayı arzu ettiklerini ifade eden Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt,Çaykara’lı gençlerimizin futbol yolculuğu yolundaki bu tatlı heyecanlarında büyüklerini yanlarında görmeyi arzu ettiklerini bu anlamda Cumartesi ve Pazar  günleri tüm Çaykara sevdalılarını Çaykara İlçe Stadyumunda takımımıza destek vermeye beklediklerini sözlerine ekledi.

Çaykaraspor Futbol Kulüplerinin bu günlere gelmesinde en büyük emek sahiplerinin Kaymakamımız Sayın Muhammet Güzel ve Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok olduğunu ifade eden Müdür Kurt,sporcularımızın antrenman ve spor malzemelerinden suyuna,ulaşımından yemeğine kadar tüm ihtiyaçlarının Kaymakam Güzel ve Başkan Tok tarafından karşılandığını ve Takımlarımızın Kaymakam ve Belediye Başkanımızın kıymetli destekleri ile antrenmanlarını büyük bir coşku ile sürdürerek Çaykara İlçesine yeni başarılar yaşatmak istediklerini sözlerine ekledi.

O halde şimdi görev Çaykara’nın.Haydi bakalım Çaykara.Görev başına.Güzel bir haftasonunda yolumuz Çaykara İlçe Stadyumu.Takımımıza destek veriyor ve ekibimizin galibiyetine birlikte tanıklık yapıyoruz.

 



Anahtar Kelimeler: Haydi Çaykara'

İlginizi Çekebilir