Haydi Çaykara'm Maça

Haydi Çaykara

Çaykara Spor Futbol Takımı uzun bir aradan sonra 27 Şubat Pazar Günü(Bu gün) Çaykara İlçe Stadyumunda taraftarı ile buluşuyor.

Çaykara Spor U 16 Futbol Takımı grubun iddialı karşılaşmasında 27 Şubat Pazar Günü (Bu gün)Çaykara İlçe Stadyumunda Trabzon Ortahisar Kanuni Futbol Kulübünü ağırlayacak.

Trabzon U-16 Elit Liginde mücadele eden Çaykara Spor U 16 Futbol Takımı Grubun önemli maçında 27 Şubat 2022 Pazar Günü Grubunun iddialı ekiplerinden Trabzon Ortahisar Kanuni Anadolu Futbol Kulübünü misafir ediyor.

Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün destekleri ile Teknik Direktör Akif Kıroğlu yönetiminde Çaykara İlçe Stadyumunda düzenli olarak gerçekleştirmiş oldukları antrenmanlar ile lig müsabakalarına katılarak Çaykara ismini başarı ile temsil eden Çaykara Spor Futbol Takımı U 16 Takımı ile Çaykara insanının karşısına çıkmanın tatlı heyecanını yaşıyor.

U 16 Elit Ligi müsabakaları normal şartlarda sadece Trabzon İl Merkezinde oynanabiliyor.Ancak Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt’un özel gayretleri ile Çaykara Spor U 16 Futbol takımının 27 Şubat 2022 Pazar Günü oynayacağı karşılaşma Çaykara İlçe Stadyumuna alındı.

27 Şubat 2022 Pazar Günü saat 13.00’da Çaykara İlçe Stadyumunda oynanacak olan Çaykara Spor Trabzon Kanuni Anadolu Futbol Kulübü karşılaşması ile Çaykara İlçe Stadyumu uzun bir aradan sonra ilk defa resmi bir müsabakaya ev sahipliği yapmış olacak.

Trabzon Spor ve Hekimoğlu Doğan Spor başta olmak üzere Trabzon Futboluna sayısız oyuncu kazandıran ve Trabzon Futbolunun temel yapı taşlarından bir tanesi olarak kabul edilen Trabzon Ortahisar Kanuni Anadolu Futbol Kulübünün Çaykara İlçesinde misafir edilecek olması da karşılaşmanın farklı bir güzelliği olarak karşımıza çıkıyor.

KAYMAKAM GÜZEL,BAŞKAN TOK VE PROTOKOL KATILIYOR

Çaykara Spor U 16 Futbol Takımının Kanuni Anadolu Futbol Takımı ile gerçekleştireceği karşılaşmayı Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile Protokol üyeleri Tribünden takip ederek takımımıza destek verecekler.

MÜDÜR KURT-TÜM ÇAYKARA’YI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ

27 Şubat 2022 Pazar günü Çaykara İlçesi olarak tatlı bir heyecan yaşayacaklarını ve bu tatlı heyecanı Çaykara Halkı ile paylaşmayı arzu ettiklerini ifade eden Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt,Çaykara’lı gençlerimizin futbol yolculuğu yolundaki bu tatlı heyecanlarında büyüklerini yanlarında görmeyi arzu ettiklerini bu anlamda Pazar günü tüm Çaykara sevdalılarını Çaykara İlçe Stadyumunda takımımıza destek vermeye beklediklerini sözlerine ekledi.

BAŞKAN YILMAZ-ALTYAPIDAN OYUNCU YETİŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ

Çaykara Spor Futbol Kulübü olarak katıldıkları her turnuvada Çaykara İlçesini en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını ifade eden Çaykara Spor Kulüp Başkanı Fatih Sultan Yılmaz, Mehmet Sevinç ve Ömer Tuncer gibi oyuncuları Çaykara Spor Altyapısından yetiştirerek Trabzon Spor Altyapı takımlarına kazandırmayı başardıklarını bundan sonra da çok çalışarak ve  gençlerimizi planlı ve programlı olarak müsabakalara hazırlayarak gençlerimizi hem Trabzon Spor’a hem de Ülke Futboluna kazandırmayı hedeflediklerini ifade etti.



Anahtar Kelimeler: Haydi Çaykara'

İlginizi Çekebilir