Hayırsever İş adamlarından Çaykara Eğitimine Destek

Hayırsever İş adamlarından Çaykara Eğitimine Destek

Çaykara’lı Eğitim Gönüllüsü Tunç Bilek Özbay’ın katkıları ile İstanbul ve Ankara’dan Hayırsever İş adamları tarafından okullara çeşitli katkılar gerçekleştirildi.

Çaykara İlçesinde Eğitim Öğretim alanında elde edilen başarının yanı sıra hayırsever İş Adamlarının destekleri ile okullarımızın bir çok ihtiyacı da karşılanıyor.

İstanbul’dan Çaykara’lı hemşerilerimiz  Avukat Namık Ertan,İş Adamı Nail Özbay ve Ankara’dan Star Kimya Sahibi Metin İkinci tarafından İlçemiz Zeki Bilge Eğitim Kurumlarına çeşitli katkılar gerçekleştirildi.

Çaykara Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı ve Eğitim gönüllüsü Tunç Bilek Özbay’ın girişimleri sonucunda İstanbul’dan Avukat Namık Ertan ve İş Adamı Nail Özbay tarafından Zeki Bilge İlkokuluna maddi destek  gerçekleştirilirken,Ankara’dan Star Kimya sahibi Çaykara’lı hemşerimiz Metin İkinci tarafından ise okullarımıza bir miktar  temizlik malzemesi katkısı gerçekleştirildi.

Hayırsever İş adamlarımız daha önce de Çaykara Eğitimi ile ilgili çeşitli destek ve katkılar gerçekleştirmişlerdi.Star Kimya Sahibi Metin İkinci tarafından 2020 yılında da Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’un organizasyonunda Pandemi Dönemi dolayısı ile Çaykara İlçesine yaklaşık 2 ton temizlik malzemesi katkısı gerçekleştirilmişti.

Gerçekleştirilen katkılar ile ilgili olarak Gazetemize açıklamalarda bulunan Çaykara Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı ve Eğitim Gönüllüsü Tunç Bilek Özbay,Çaykara İlçesinin Eğitim Öğretim alanında elde etmiş olduğu başarıdan dolayı bir Çaykara’lı olarak gurur duyduğunu,bu anlamda Zeki Bilge Eğitim Kurumlarında öğrenim gören öğrencisi olmamasına rağmen bir Eğitim Gönüllüsü olarak Çaykara’lı Hayırsever İş Adamları Avukat Namık Ertan ve İş Adamları Nail Özbay ve Star Kimya sahibi Metin İkinci’ye ulaşarak bu okullarımıza katkı yapmaları için aracı olduklarını bu anlamda Hayırsever İş Adamlarımıza Çaykara Halkı adına Eğitime vermiş oldukları bu değerli katkılardan dolayı minnet borçlu olduklarını sözlerine ekledi.

NAMIK KEMAL ERTAN’I TANIYALIM

Çaykarada avukatlık yapan merhum Ali Aydın Ertan’ın oğlu avukat Namık Kemal Ertan İlçemiz Ataköy Mahallesindendir. İstanbul’da Ertan Avukatlık Bürosu sahibi olarak topluma hizmet vermektedir.

Trabzon Lisesinin 1994 yılı mezunu olan Av. Namık Kemal Ertan, 1998 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 1999 yılından beri İstanbul Barosu’na bağlı olarak serbest avukatlık yapmaktadır.

Namık Kemal Ertan Asım Ülker’in kurduğu  Çamlıca Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanlığını da yürütmektedir.

STAR KİMYA SAHİBİ METİN İKİNCİ

İlçemiz Ataköy Mahallesinden olan Star Kimya Sahibi İşadamı Metin İkinci Ankara’da İş Adamı olarak çalışmaktadır.Çaykara İlçesi ile ilgili her türlü sosyal ve Eğitim Projelerine destek veren İş adamı Metin İkinci bu örnek davranışları ile Çaykara insanı tarafından büyük takdir toplamaktadır.

İŞ ADAMI NAİL ÖZBAY

İlçemiz Ataköy Mahallesinden olan İş adamı Nail Özbay İstanbul’da İş Adamı olarak çalışmaktadır.Çaykara İlçesi ile ilgili her türlü sosyal ve Eğitim Projelerine destek veren İş adamı Nail Özbay  bu örnek davranışları ile Çaykara insanı tarafından büyük takdir toplamaktadır.

 



İlginizi Çekebilir