Hekimoğlu, ?Trabzonspor´u Ayağa Kaldıracağız´

Hekimoğlu, ?Trabzonspor´u Ayağa Kaldıracağız´

Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu seçim ziyaretleri kapsamında Çaykara´da Muhtarlar ve kongre üyeleriyle buluştu.

Trabzonspor Başkan adayı Celil Hekimoğlu Beraberinde yönetiminde bulunan Dr.Hüseyin Örs ve Sebahattin Çakıroğlu ile birlikte sabah saatlerinde Çaykara´ya geldi. Burada bir restaurantta mahalle muhtarları ve kongre üyelerinin büyük ilgisi ile karşılaşan Hekimoğlu,? Trabzonspor´un çok iyi bir yönetim kuruluna ihtiyacı var. Tecrübeli insanlara ihtiyaç var. Uyum içinde çalışan bir yönetim kuruluna ihtiyaç var, ?dedi. 

?HER YÖNÜYLE GÜÇLÜ BİR YÖNETİMLE GELİYORUZ?

Hekimoğlu, şu andaki yönetimi görüyorsunuz. 22 kişi ile başladılar şu anda 10 kişiye düştüler. Yönetimdeki uyum demek birçok problemlerin çözülmesi demektir. Bu uyumu mutlaka bizler sağlayacağız. Onun için biz bir yıldır çalışıyoruz. Sadece Trabzonspor´un Mali ve Sportif sorunları değil, iyi bir idare edilmesi için en iyi bir yönetim oluşturduk. Trabzonspor´da kavgaya değil, birliğe ihtiyacı vardır. Onun için Trabzon insanına yakışır Trabzonspor´u her alanda temsil edecek oturaklı, ağırbaşlı temsil kabiliyeti yüksek olan arkadaşlardan bir yönetim oluşturduk. Yönetimimizde çok değerli ve güçlü isimlerimiz var. Ekonomik olarak sorunlara katkı sağlayabilecek arkadaşlarımız var. Trabzonspor´un hem ekonomisi, hem de beyin gücü ve vizyonu olan arkadaşlarımızı yönetim kuruluna aldık, ?dedi. 

"TRABZON´DA BİRLİKTELİĞİ SAĞLAMAK ZORUNDAYIZ"

Trabzon´da birliktelik sağlamak zorunda olduklarını ifade eden Hekimoğlu, ?birlik demek illa Muharrem Usta ile birliktelik değildir. Trabzon´da ve Trabzon dışında ne kadar değerimiz varsa hepsi bizimle beraberdir. Yaptığımız bu birlikteliğin dışında sadece Muharrem usta var dışarıda. Onu da birileri çıkarmaya çalışıyor. Biz Muharrem Usta´ya da teklif yaptık.  Dedik ki; ?Biz bu kadar insanı bir araya getirdik sizde gelin hep beraber olalım diye? fedakârlık yaptık 3 yıl görev süremiz var. 1.5 yıl biz başkanlık yapalım, 1.5 yıl da siz yapın diye. Bu teklifimizi kendileri ret etti. Bizim amacımız son yıllarda kaybolmuş bütünlüğümüzü yeniden inşa etmek bir bütün olarak güçlü bir şekilde Trabzonspor´u yönetmek. Biz her zaman Trabzonspor´un menfaatleri için her türlü birlikteliğe varız. Çünkü Trabzonspor´a hiçbir kişinin gücü tek başına yetmez. Biz çok iyi niyetle bu işe girdik. 

"BİR YIL CEZALI OLAN BİR YÖNETİM TRABZONSPOR´U NASIL YÖNETİR"

Bir yıl cezalı olan bir yönetim kurulu Trabzonspor´u ne kadar yönetebilir. Şuna inanıyorum ki, bizim hazırladığımız yönetim kurulu işbaşına gelsin Trabzonspor şahlanacaktır. Herkesin güveneceği bir yönetim kurulu olacağız. Her gün düzenli toplanan, her gün sorunlarını paylaşan, Trabzon´la kucaklaşan Anadolu´nun ağabeysi olacak yeni bir yönetimle geldiğimizde göreceksiniz sihirli bir değnek değmiş gibi Türbinler dolacak, bu camia tekrar bu güveni sağlayacak, yeniden Trabzonspor ayağa kaldıracaktır. Biz dünyanın her yerinde arıyorlar,? gelin ne olur bu kulübü kurtarın? diyorlar. İnsanlar kombine bilet almıyor, kimse maça gitmiyor. Herkes bir işaret bekliyor. Bizde yeni bir yönetim, yeni bir heyecan hem türbinleri dolduracak, hem de takıma büyük bir elektrik verecek Anadolu´nun beyi ve Türkiye´nin gönüllerin şampiyonunu Trabzonspor´u eski gücüne kavuşturacaklarını ifade etti. 

Toplantıda en ilginç olay,Çaykara Işıklı Mahallesi Muhtarı Mehmet Savaş Dündar´ın Trabzonspor´a nasıl başkan olması gerektiğini yazdığı şiiri salonda okuması üzerine Hekimoğlu ayağa kalkarak uzun süre Dündar´ı alkışladı.

Toplantının ardından Çaykara Halk Eğitim Merkezi toplantı salonuna geçen Hekimoğlu ve ekibi burada kutlanan 24 Kasım Öğretmenler günü kutlamalarını sonuna kadar izledi ve öğretmen ile öğrencilere çiöekler vererek Trabzonspor hakkında sohbetlerde bulundu.

Muhtar Mehmet Savaş Dündar´ın ayakta alkışlanan Şiiri. 

Savurgan olmayacak, 

Kimseden korkmayacak, 

Yumruğunu vuracak 

Bir başkan istiyoruz 

 

Hakları arayacak, 

Bir işe yarayacak 

Gece gündüz koşacak 

Bir başkan istiyoruz.. 

 

Trabzon ile yatacak 

Trabzon ile kalkacak 

Taraftarla olacak 

Bir başkan istiyoruz .. 

 

Boş vaat etmeyecek, 

Mitinge gitmeyecek, 

Sevgisi bitmeyecek 

Bir başkan istiyoruz.. 

 

Transfer nedir bilecek, 

El her şeye yetecek 

Bize keyif verecek 

Bir başkan istiyoruz.. 

 

Dayılık yapmayacak 

Havadan atmayacak 

Şampiyonda yapacak 

Bir başkan istiyoruz.. 

 

Dündar der Trabzon gerçek 

Bunu herkes görecek 

Eski ruhu verecek 

Bir başkan istiyoruz..  

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir