Hekimoğlu´ndan ÇAY-DER´e ziyaret

Hekimoğlu´ndan ÇAY-DER´e ziyaret

Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu seçim ziyaretleri kapsamında Trabzon Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti

Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu seçim ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

Trabzon´da birçok sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Hekimoğlu, Trabzon Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimi ve üyeleriyle dernek lokalınde bir araya gelerek, "Öncelikle tabanın sesi olmaya özen göstereceğiz" dedi.

Hekimoğlu´nun Trabzon ÇAY-DER ziyaretinde, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda üye tarafından karşılandı. Ziyarette, projeleri hakkında katılımcılara bigiler aktardı. Kendisine yöneltilen soruları da yanıtlayan Hekimoğlu, "Bizim amacımız pahalı transferler yapmak değil. Trabzon´un ruhunu yansıtan bir oluşum, bir takım oluşturmak. Bordo-mavili kulübün, bütünlük havasına yeniden kavuştuğu ve güçlerini akılcı bir şekilde birleştiği taktirde üzerindeki olumsuzlukları atarak tekrar gerçek kimliğine bürüneceğine dikkat çeken Hekimoğlu, bu doğrultuda gördüğü ilginin kendisini son derce umutlandırdığını vurguladı./resimler/2015-11/21/1753273430079.jpgCelil Hekimoğlu saha sonuçlarının da bir an önce düzelmesini arzuladıklarını kaydederek, "Hem sportif hem de camia olarak toparlanıp birlik olmalıyız. Trabzonspor camiası, taraftarıyla, futbolcusuyla, yöneticisiyle kenetlenmeli ve asla karamsarlığa kapılmamalıdır" diye konuştu. 

Hekimoğlu ve ekibinin kendilerini ziyaret etmelerinden duydukları memnuniyeti dile getiren ÇAY-DER yönetimi başkanlık adaylığında Hekimoğlu´na başarılar dilediler.

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Hekimoğlu ndan ziyaret

İlginizi Çekebilir