Hilal Yaren İle Okan'dan Düğün Törenlerine Davet

Hilal Yaren İle Okan

Çaykara İlçesinden Hilal Yaren Işın ile Manisa’dan Okan Yarşi Çaykkara ve Manisa’da gerçekleştirilecek olan Düğün Törenlerine tüm gönül Dostlarını Davet ediyorlar.

Çaykara İlçesinden Hilal Yaren Işın ile Manisa’dan Okan Yarşi Çaykkara ve Manisa’da gerçekleştirilecek olan Düğün Törenlerine tüm gönül Dostlarını Davet ediyorlar. 

Çaykara Mehmet İlhan Durgun Devlet Hastanesi Personellerinden Faruk Işın ile Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şefi Hacer Işın’ın dünyalar güzeli kızları Hilal Yaren ile Manisa’dan Safiye & İrfan Yarşi çiftinin yakışıklı oğulları Okan gönül dostlarına şu şekilde sesleniyorlar. 

Genç çiftlerin düğün törenleri 26 Ağustos 2023 Cumartesi günü saat 19.00’da Uzungöl Sofra Restaurant’ta ve 1 Eylül 2023 Cuma Günü saat 19.00’da Manisa Yunus Emre Horozköy’de gerçekleştirilecek. 

Bir ömür boyu birlikteliğe imza atacağımız hayatımızın en önemli anlarında tüm gönül dostlarımızı mutluluğumuzu paylaşmaya davet ediyoruz 

Gelin Hilal Yaren Işın’ın babası Faruk Işın gazetemiz aracılığı ile tüm gönül dostlarını düğün törenlerine davet etti. 

Baba Işın gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. 

Işın ve Yarşi aileleri olarak günlerdir yoğun ve tatlı bir koşuşturma içerisindeyiz.Bu tatlı telaş ve koşuşturma süreci içerisinde her iki aile olarak imkanlarımız ölçüsünde tüm dostlarımıza ulaşarak mutluluğumuzu paylaşmaya davet etme gayreti içerisinde olduk.Ancak bu tatlı koşuşturma esnasında yine de gözden kaçırdığımız gönül dostlarımız olabilir.Bu vesile ile Çaykara Gündem Gazetesi aracılığı ile yayınlanan bu haber vasıtası ile haberi gören okuyan tüm gönül dostlarımızın bu haberi bir düğün davetiyesi kabul ederek mutluluğumuzu paylaşmaya davet ediyoruz. 

DÜĞÜN: 

TARİH:26 Ağustos 2023 

GÜN:Cumartesi 

SAAT:19.00 

YER:Sofra Restaurant-Uzungöl-Çaykara-Trabzon 

 

DÜĞÜN: 

TARİH:1 Eylül 2023 Cuma 

GÜN:Cuma 

SAAT:19.00 

YER:Horozköy-Yunus Emre-Manisa 

Maraşal Fevzi Çakmak Mahallesi 6280 SokakSeyran Bahri Kuaför Karşısı 



Anahtar Kelimeler: Hilal Yaren ' Düğün Törenlerine Davet

İlginizi Çekebilir