Hilmi Kanık´a Hayırlı Olsun Ziyareti

Hilmi Kanık´a Hayırlı Olsun Ziyareti

Bir süre önce Çaykara Öğretmenevi Müdürlüğüne atanan Hilmi Kanık´a Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Kemal Çuman tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Uzun yıllar Uzungöl Ortaokulunda gerek öğretmen, gerekse yönetici olarak görev yaptıktan sonra Çaykara öğretmenevi müdürlüğüne atanan Hilmi Kanık´a Çaykara Gündem Gazetesi adına Genel Yayın Yönetmenimiz Kemal Çuman hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.   

Çaykara Öğretmenevi Müdürlüğü görevine gelen Hilmi Kanık´ı makamında ziyaret eden ve hayırlı olsun dileklerini ileten Çuman burada yaptığı kısa konuşmada, ?Gerek öğretmenlik ve yöneticilik hayatında gerek sosyal hayattaki insan ilişkilerinde büyük başarı elde eden Hilmi Kanık hocamızın öğretmenevi müdürlüğünü başarı ile sürdüreceğine inanıyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum, ?dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Öğretmenevi Müdürü Himi Kanık, "Çaykara Gündem Gazetesi adına ziyaretinden dolayı Kemal Çuman´a nazik ziyaretinden ve temennilerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bölgemizin her sorununu gündem yapan ve Çaykaramızın sesi olan Çaykara Gündem Gazetesi çalışanlarına başarılar diliyorum, ? şeklinde konuştu. /resimler/2016-9/9/2308481682950.jpgwww.caykaragundem.com



İlginizi Çekebilir