´HOLO´ lular Almanya´da Buluşuyor!

´HOLO´ lular Almanya´da Buluşuyor!

Almanya Frankfurt şehrinde Dernekpazarı ?HOLO BİRLİĞİ´nin düzenlediği 16.Birlik ve dayanışma günü gerçekleşiyor.

Karadenizli -eşittir Gurbet.-Eşittir ?BİZE HER YER TRABZON? Yurdumuzun her alanında  var olan Trabzonlular  yurt dışında da gittikleri her yerde  kendini kabul ettirmiştir. En büyük özelliklerimizden biri de doğup büyüdüğümüz yerden hiç kopmamak, gelenek ve göreneklerimizi aynen sürdürüp geleceğe taşımaktır. 

Frankfurt´ta yaşayan  hemşerilerimiz 2000 yılında kurdukları HOLO BİRLİĞİ olarak her yıl düzenledikleri gecenin bu yıl 16.sini gerçekleştiriyorlar. Sürekli gelişerek düzenlenen bu güzel program, bu yıl  25-26-27 Mart günlerinde üç gün olarak uygulanacak. Sılaya ve  hemşerilerine hasret, memleketten kilometrelerce uzakta bir araya gelmek, hasret gidermek, nesiller arasındaki bağları güçleştirmek ve  kaynaşma zincirinin halkalarını arttırmak için çok güzel bir fırsat yaratılmaktadır. 

Yurt dışındaki hemşerilerimizin yanında, Türkiye den de davet ettikleri birçok kişi ve sanatçıların iştirak edeceği bu gece için zaman ayırıp görev alanlara  başarılar dilerim. Geçen yıl da davet edildiğim halde iştirak edemedim. Bu yıl inşallah orada olup, o güzel havayı fotoğraf ve haberleri sizlerle paylaşmaya çalışacağım. Başta Dursun Bay olmak üzere tüm organizasyon komitesine teşekkür eder, tekrar başarılar dilerim.

Haber:Fahri DÜZENLİ/DERNEKPAZARI



Anahtar Kelimeler: Hololular Almanya Buluşuyor

İlginizi Çekebilir