Hümeyra İle Yavuz'dan Kına ve Düğün Törenlerine Davet

Hümeyra İle Yavuz

Hümeyra Kudaş ile Yavuz Dilek Kına ve Düğün Törenlerine tüm gönül dostlarını davet ediyorlar.

İlçemiz Uzungöl Mahallesinin sevilen esnaflarından Yavuz Dilek ile Trabzon’dan Avukat Hümeyra Kudaş,Trabzon ve Uzungöl’de gerçekleştirecekleri kına ve düğün törenleri ile bir ömür boyu birlikteliğe hazırlanıyorlar.

Uzungöl’ün sevilen isimlerinden Ayşe & Cemal Dilek çiftinin yakışıklı oğlu ve Uzungöl’ün sevilen genç Esnaf ve Turizmcilerinden Yavuz Dilek ile Trabzon’dan Naciye & Kemal Kudaş çiftinin dünyalar güzeli kızları Hümeyra Gönül Dostlarına şu şekilde sesleniyorlar.

Bir Ömür boyu birlikteliğe imza atarak nişanlanacağımız ömrümüzün en heyecanlı gününde tüm gönül dostlarımızı yanımızda görmek istiyoruz.

Genç çiftlerin Kına Törenleri  8 Eylül 2023 Cuma  akşamı saat 18.00’da Trabzon Öğretmenevi Düğün Salonunda,.

Düğün Törenleri ise 10 Eylül 2023 Pazar akşamı saat 19.00’da Uzungöl Sezgin Otel Restaurant’ta gerçekleştirilecek.

Damadın Babası Cemal Dilek ile  Uzungöl’ün Genç Esnafı Damat Yavuz Dilek  gazetemize yaptıkları açıklamada şu ifadeleri kullandılar.

Dilek ve Kudaş   aileleri olarak aylardır tatlı bir telaş ve koşuşturma içerisindeyiz.Bu tatlı koşuşturma temposu içerisinde her iki aile olarak imkanlarımız ölçüsünde tüm gönül dostlarımıza ulaşarak 8 Eylül  2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Kına ve 10 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Düğün  Törenlerimizdeki heyecanımızı bizlerle paylaşmalarını istedik.Ancak yine de bu koşuşturma esnasında unutmuş olabileceğimiz kardeşlerimiz,gönül dostlarımız olabilir.Bu vesile ile Çaykara Gündem Gazetesinde yaylanacak olan bu düğün haberinin bir düğün davetiyesi olarak kabul edilerek haberi okuyan tüm gönül dostlarımızı Genç çiftlerimizin bu mutluluklarını paylaşmaya davet ediyoruz.

Bu vesile ile Dilek ve Kudaş   Aileleri olarak mutluluğumuzu gönüllerinde hisseden tüm gönül dostlarımıza minnet duygularımızı iletiyoruz.

KINA :

TARİH:08 Eylül 2023-Cuma

SAAT:18.00

YER:Trabzon Merkez Öğretmenevi Düğün Salonu-Ortahisar-Trabzon

DÜĞÜN

TARİH:10 Eylül 2023-Pazar

SAAT:19.00

YER:Sezgin Otel Restaurant-Uzungöl-Çaykara-Trabzon

NOT:8 Eylül 2023 Cuma akşamı Trabzon Öğretmenevi Düğün Salonunda gerçekleştirilecek olan Kına Töreni için aynı gün saat 16.30’da Uzungöl Çaykara Tur Firmasının önünden düğün araçları hareket edecektir.



İlginizi Çekebilir