İbrahim ve Erinç Öğretmen Şimdi Çok Mutlu

İbrahim ve Erinç Öğretmen Şimdi Çok Mutlu

Uzungöl´den İbrahim İnce İle Uzungöl Ortaokulu Matematik Öğretmeni Erinç Pehlivan Uzungöl´de Evlendiler

Uzungöl Alçakköprü Mahallesinden Mustafa Şen(Şaşoğlu)´in yakışıklı Oğlu İbrahim ile Uzungöl Ortaokulu Matematik Öğretmeni Erinç Pehlivan Uzungöl  İnan Kardeşler Dursun Ali İnan Tesislerinde gerçekleştirilen muhteşem bir düğün ile bir ömür buyu birlikteliğe ?EVET? dediler

Baba tarafı Trabzon Yomra´lı olan ve Aydın´da yaşayan Erinç Pehlivan öğretmenimiz 2014 Yılında Uzungöl Ortaokuluna atanmıştı.3 Senedir Uzungöl Ortaokulunda görev yapan Erinç Öğretmenimiz hayatını Uzungöl´lü İbrahim Şen ile birleştirerek Uzungöl´ü hayatının bir parçası haline getirmiş oldu./resimler/2017-9/25/1518542860677.jpgGenç çiftlerin düğün törenlerine Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçemizde bulunan Okul ve Kurum Müdürleri,Öğretmenler,Aydın ve Yomra´dan gelen Yüzlerce davetli ile Uzungöl´den düğüne katılan çok sayıda davetlinin iştirakı ile bir  konser havasında geçti.

EROL VE DURSUN İŞ BAŞINDA

Uzungöl Düğünlerinin vaz geçilmeyen iki ismi Erol Akyüz ve Dursun Akyüz her zaman olduğu gibi yine muhteşem bir performans ile misafirlerinin karşısına çıktılar.Çaldıkları  ve okudukları birbirinden güzel oyun havaları eşliğinde davetlilerin gönüllerince oynamalarını sağladılar.

EÇİNOS FIRTINASI SERT ESİYOR

Karadeniz Müziğinin en önemli sanatçılarından Eçinos Genç Çiftlerin düğün törenlerinde sahne aldı.2015 Yılında çıkardığı ilkj albümü ile Karadeniz Müziğinde kasırga gibi esen Sanatçı Eçinos her zaman olduğu gibi yine muhteşem bir sahne performansı ile hayranlarının karşısına çıktı./resimler/2017-9/25/1520053175776.jpgOkuduğu birbirinden güzel Türküler ile hayranları ile hasret gideren Sanatçı Eçinos ayrıca birbirinden hareketli türküleri ile de düğüne katılan davetlilerin saatlerce ve de gönüllerince eğlenmelerini sağladı.

ŞÜKRÜ EROĞLU´NDAN KAVAL RESİTALİ

Uzun seneler Almanya´da ikamet eden Uzungöllü Kaval Üstadı Şükrü Eroğlu muhteşem kavalı ile Uzungöl Dostlarının karşısına çıktı.Şükrü Abi´nin kavalı eşliğinde eskilerden oluşan muhteşem bir horon ekibi düğünde adeta bir horon resitali sundu.

İsmail Karatay,Mustafa Akyüz,Mustafa Manap,Dursun ali İnan ve Ahmet Tahan´dan oluşan ekibin muhteşem oyunu düğüne katılan davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Yaş Pasta ve Takı Töreni ile devam eden Düğün Töreninde özellikle takı töreninde düğüne katılan davetliler uzun kuyruklar oluşturarak genç çiftlerin ömürlerinin en mutlu dakikalarında yalnız bırakmamış oldular.

EĞLENCE GEÇ SAATLERE KADAR DEVAM ETTİ

Eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.Düğüne katılan misafirler güzel bir Pazartesi gününde gönüllerince eğlenmenin mutluluğunu yaşadılar./resimler/2017-9/25/1520588800636.jpgÇaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en mutlu,en doğru ve de en anlamlı kararlarını veren Sevgili Erinç  &  İbrahim Şen    çiftini bu anlamlı ve de güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

TEŞEKKÜRLER ERİNÇ ÖĞRETMEN

Ömrümde yaşadığım en mutlu günlerime dün akşam bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşadım.Düğüne 3 gün vardı.Erinç Öğretmenimiz beni aradı.Hocam dedi.Cuma akşamı düğünüm var.Hem katılmanızı hem de düğünümü sizin sunmanızı istiyorum dedi.

Büyük bir mutluluk ile kabul ettim.2014 Yılında taşıştık Erinç Öğretmenimiz ile.Babası Sevgili Lütfü Abi ile birlikte göreve başlamak için gelmişlerdi.

Öncelikle çocukları ve de mesleğini çok seven bir insan Erinç Öğretmenimiz.Çocuklarımız için mesai kavramı tanımayan ve de öğrencilerimizin başarılı olabilmesi için her türlü fedakarlığı gösteren bir öğretmenimiz.

Bizler akşamları Uzungöl Ortaokulunda ETÜT Çalışması yaparak öğrencilerimizi sınavlara hazırlarken Erinç Öğretmenimiz ya öğretmen Odasında ya da başka bir sınıfta gönüllü olarak çocuklarımıza Matematik Kursu verdi.Öğrencilerimizi özel olarak sınavlara hazırladı.Ve de bu çalışmalarından tek bir kluruş dahi ücret almadı bizlerden.

Akşam ETÜT Çalışmalarına katılmalarını talep ettik öğretmenlerimizden hiç tereddüt etmeden ETÜT Çalışmalarına gönüllü ve de ücretsiz ilk katılan öğretmenlerimizden bir tanesi de Erinç Öğretmenimiz oldu.

Hocam Çocuklar okulda rahat edemiyor.Çok gürültü çocukları rahatsız ediyor.Onun için Çocuklar evime gelsinler onları evde çalıştırayım fikri Erinç Öğretmenimizin fikriydi.

Kazandığı maaşı çocuklara harcadı dersek sanırız hiç abartmamış oluruz Sevgili Erinç Kızımız için?Okulda öğrencilerimizin etkili ve kalıcı öğrenme ortamı için çeşitli ödüller dağıtmıştır defalarca öğrencilerimize.Bir canlı örnek vereyim isterseniz.12 Aralık 2014.Dünya Pi Günü Etkinlikleri kapsamında Birinci Öğrenciye Yarım,ikinci öğrenciye çeyrek,üçüncü öğrenciye gram altın yaptı.Kaynak nerden mi?Tabi ki Erinç Öğretmenin maaş kartı kaynak.

Bunun gibi onlarca örnek verebilirim sizlere Erinç Öğretmenimiz için.

İnsan olarak mükemmel bir insan.Çok iyi bir çalışma arkadaşı.Ve de her şeyden önemlisi parmak ile gösterilecek mükemmel bir öğretmen Erinç Öğretmenimiz.

İki sene yönetici öğretmen olarak değil mükemmel iki çalışma arkadaşı olarak aynı okulda görev yaptık Erinç Öğretmenimiz ile.Şakaları,espirileri,hayata her zaman pozitif bakan gülen yüzü ile Erinç Öğretmenimiz her zaman okulumuzun neşe kaynağı oldu.

Şimdi yepyeni bir yelkene imza atarak Uzungöl Gelini oldu Erinç Öğretmenimiz.Ve de Tecrübeli bir yönetici abisi olarak ben şunu çok ama çok iyi bilkiyorum.Erinç Öğretmenimiz o pırlanta gibi tertemiz yüreği ile Uzungöl´e çok uzun seneler hizmet edecek ve de yüzlerce yavrumuzun hayatını kurtaracak.Bundan asla kuşkum yok?

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir