İçinde Bulunduğumuz Vatan Hepimizin

İçinde Bulunduğumuz Vatan Hepimizin

Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr.Mehmet Aşik Akşam yemeğinde Esnafla Buluştu

Aşik, ?İçinde yaşadığımız ilçe hepimizin. Dertleri ve mutlulukları ortak paydamız. Bu nedenle  zaman zaman bir  araya gelerek. Dertleşmemiz, sorunlarımızı masaya  yatırıp çözüm bulmamız için bu tür  birlikteliklerin çok faydalı olacağına  inanıyorum, ?dedi. 

Dernekpazarı İlçesi eski kaymakamı Selim Erkovan´ın başlattığı KAHVALTIDA BULUŞALIM, geleneği, Belediye Başkanı ve esnaflar tarafından sürdürüldü. Esnafların Belediye Başkanına getirdikleri öneri de ?sabah kahvaltısı zaman olarak uygun değil, bu nedenle birçoğumuz  gelemiyoruz. Bunun akşam yemeği şekline dönüştürülmesi? uygun görüldü.

21.12.2016 akşam namazına müteakip Belediye düğün salonunda esnaflara verilen akşam yemeğinde, başkan, esnafların davetine iştirak ettikleri için teşekkür  ederek yaptığı  kısa konuşmada: 

?Farklı düşünce ve görüşlere sahip olabiliriz. Bu gayet doğaldır. Amma  Türkiye olarak  çok farklı bir dönemi yaşıyoruz. Tamamen bir savaş içindeyiz. Bu memleket ve yaşadığımız ilçe hepimizin. Böyle dönemlerde  düşünce ve fikirler ayrı bile olsa  tek vücut olmamız gerek. Ülkenin ve İlçemizin tüm sıkıntıları, dertleri ve mutlulukları ortak paydamız. Bu ortak paydada birleşip tek vücut olmamız gerekir. Bu nedenle bir araya gelip   Dertleşmemiz, sorunlarımızı masaya yatırıp çözüm bulmamız için bu tür  birlikteliklerin çok faydalı olacağına  inanıyorum. Bu Davetimiz de  bir bütünlük sağlamak istedik. Esnaflarla birlikte  ilçenin tüm siyası temsilcilerini de  yanımızda görmek istedik. Davetimize iştirak ettiğiniz için, tekrar teşekkür ederim. Afiyet olsun.? Dedi.

 İlçemizdeki  Esnaflarımızın hemen hemen hepsinin  ve siyası İlçe Başkanlarının iştirak  ettiği yemek sonunda, ilçe ile ilgili konularda sohbet  edildi. Çıkışta herkese,  içinde Ajanda, defter, kalem ve  anahtarlık bulunan bir  çanta hediye  edildi.

Haber:Fahri Düzenli



İlginizi Çekebilir