İçişleri Bakanı Baba Ocağında

 İçişleri Bakanı Baba Ocağında

İçişleri Bakanı hemşerimiz Sebahattin Öztürk Baba ocağı Dernekpazarı`nda

İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, 6. Seçim Güvenliği Bölge Toplantısı için geldiği Trabzon`da memleketi Dernekpazarı`na gelerek baba ocağını ziyaret etti.

İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk  Baba ocağı Dernekpazarı'nda  hasret giderdi. Bugün (25.04.2015 Cumartesi)  saat 16,00 da  Rize Valisi Ersin  Yazici ile birlikte  İlçemize gelip Belediyeye  uğradı. Belediyeye gelen hemşehrileriyle hasret gideren Bakan : İlçenin tüm sorularını  birçoğunuzdan daha iyi biliyorum. Çünkü  bende içinizden biriyim Bazıları çözüm aşamasında ”diyerek  karşılıklı  sohbette bulundu. Belediye`ye gelen ilçe halkının çoğunu adı ile anarak hal hatır sordu. Sokağa indi. Sokaktaki vatandaşlarla da tatlı sohbet etti. Yaşını sorduğu Mustafa Güveli 92 dedikten sonra kendisini tanıyıp tanımadığını sorunca:  Tanımam mı az yemeklerini yemedim lokantanda hatta çocuklarını da hep tanırım” cevabını verdi./resimler/2015-4/25/2212534096140.jpg

Kaymakamlıktaki kısa ziyaretten sonra okulda açılan Müzeyi görmek için Atatürk İlkokulu'na geçti. Öğretmen Rukiye Göksu Sürmeneli den müze ile ilgili bilgi aldı. Müzede bulunan eşyaların bir kısmı anılarını çağrıştırdı. Bu güzel çalışma için emeği geçenlere teşekkür etti. Müzede çekilen fotoğradan sonra Mahallesi Günebakan'a gitmek üzere ilçeden ayrıldı.

/resimler/2015-4/25/2211438938521.jpg



İlginizi Çekebilir