İdam Yasası Geri Gelsin İmza Kampanyası

İdam Yasası Geri Gelsin İmza Kampanyası

Ülkemizin her yerinde olduğu gibi Çaykara´da Milli irade ve Demokrasi Platformu tarafından darbecilere karşı idamın yeniden gelmesi için imza kampanyası başlatıldı.

Çaykara´da Milli İrade ve Demokrasi Platformu tarafından demokrasi nöbeti bir taraftan devam ederken, darbecilere karşı idamın yeniden gelmesi için imza kampanyası başlatıldı. 

Demokrasi Platformu tarafından yapılan açıklamada, vatan hainliği gösterenlere idam cezasının yeniden gelmesini istediklerini belirterek bunun için Çaykara´da bir imza kampanyası başlattıklarını söylediler. Topladıkları imzaları, TBMM Başkanlığı´na ve Cumhurbaşkanlığı´na gönderecekleri belirten Milli İrade ve demokrasi platformu üyeleri, 15 Temmuz Demokrasi platformu önderliğinde darbe girişiminde bulunup mazlum halkın üstüne uçaklarla bomba yağdıran, milli iradenin beşiği durumundaki TBMM´yi bombalayan vatan hainlerinin yargılanmasında idam cezasının yeniden yasalarımıza konulmasını talep ediyoruz dediler.

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



MURAT SEVER
5.08.2016 23:45:50
ARAŞTIRILMADAN YAPILAN ÇALIŞMALAR Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi´nin ek 6 ve 13´üncü protokolüne aykırı olurdu, Türkiye taraf oldu ama öyle olmasa bile suç ve cezaların geriye yürüyemeyeceğine, hatta olağanüstü hal zamanında bile, savaş zamanında bile bunun geriye yürütülmeyeceğine dair Anayasa´nın 15´inci maddesine aykırı olur.

Murat erdoğan
5.08.2016 23:49:54
Seçim zamanı oy için Buzdolapı çamaşır makinası dağıt vatan elden giderken kılını kıpırtatma sonra cuma gunu caminin önünde insanların dini duygularını kullanarak rant elde et YAZIK

VEYSEL BEŞER
5.08.2016 23:52:01
BÖYLE BİR SUÇUN CEZASI AĞIR OLMALI FAKAT BİLDİĞİM KADARIYLA HUKUK GERİYE DÖNÜK İŞLEMEZ.

İlginizi Çekebilir